Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Art of Cut is verhuisd en zo ziet de nieuwe kapsalon eruit

Aangeboden door Atelier Art Of Cut 11 juli 2019

Als je in de afgelopen weken op de Markt bent geweest, is het je misschien wel opgevallen. Atelier Art of Cut zit niet meer op de vertrouwde plek! De kapsalon is verhuisd naar Ezelsveldlaan, schuin tegenover Jumbo Bastiaansplein. We laten zien hoe de nieuwe salon eruit ziet.

Als je binnenkomt bij Atelier Art of Cut, valt het meteen op: het is hier onwijs groot! “Vooral in vergelijking met ons vorige pand”, lacht kapster Gulbin. “Daar konden we met moeite drie stoelen kwijt.” In de nieuwe ruimte staan er zes. Daarnaast is er een gezellige wachtruimte met een bank én een tafeltje waar kinderen kunnen spelen. “Met zoveel extra ruimte gaan we ook uitbreiden wat betreft personeel: zo kunnen we meer mensen helpen.”

Tekst gaat verder onder de foto.

atelier art of cut

Ronde spiegels

De ruimte zelf is strak ingericht met ronde spiegels en ronde lampen. “We hebben alles zelf ingericht, dus het was best spannend of het wel bij elkaar zou passen”, vertelt kapper Ibrahim. “We hebben bewust gekozen voor een moderne inrichting, dat past bij de sfeer van het pand. Maar we zijn nog niet helemaal klaar, hoor. We willen bijvoorbeeld nog een schilderij op de muur en wat andere aankleding.”

Tekst gaat verder onder de foto.

atelier art of cut

Eindelijk genoeg ruimte

Atelier Art of Cut is 6 juli officieel geopend, maar vanaf begin mei komen de vaste klanten al naar de Ezelsveldlaan. “Ze zijn allemaal heel enthousiast”, vertelt Gulbin. “Ze vinden het heel fijn dat we de haarkleuringen nu op een aparte plek doen. Daar kun je rustig zitten en een krantje lezen. In de vorige salon moesten we deze klanten constant verplaatsen vanwege de ruimte: dat was heel vervelend.” Ook burgemeester Marja van Bijsterveldt is trouwens enthousiast: “We wassen en föhnen haar elke week. Ze komt hier graag!”

Tekst gaat verder onder de foto.

atelier art of cut
Hier doen Gulbin en Ibrahim de kleuringen.

Advies

Ibrahim en Gulbin hebben allebei al meer dan twintig (!) jaar ervaring als kapper. “We hebben eerst bij een aantal topkappers gewerkt en zijn vervolgens voor onszelf begonnen. We misten een plek waar je écht goed geknipt wordt, maar niet de hoofdprijs betaalt. Bij kost kost een knipbeurt €30,50 en dan kun je er zeker van zijn dat je blij de deur uit gaat. Wij luisteren heel goed naar wat je wilt en geven op basis daarvan advies.” Daarnaast is het ook heel gezellig bij Atelier Art of Cut. “Hele families laten zich bij ons knippen en dat is niet voor niks. We raken bevriend met ze en gaan zelfs naar barbecues en begrafenissen. Zo gezellig is het dus in de kapsalon!”

Tekst gaat verder onder de foto.

Burgemeester Marja van Bijsterveldt kwam de kapsalon zondag officieel openen.

Maak een afspraak

Ibrahim en Gulbin knippen mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een kleuring. Wil je zelf ervaren hoe goed ze zijn? Maak dan meteen een afspraak; dat kan via de oranje button onder het artikel.

Als het je wat lijkt om te werken bij Atelier Art of Cut, kan dat ook! Ze zoeken vanaf september een nieuwe kapster. Je kunt mailen naar [email protected] voor meer informatie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Atelier Art Of Cut. Meer over Atelier Art Of Cut ontdekken?

Atelier Art Of Cut kappers

Geopend09:00 - 19:00

Ezelsveldlaan 53, Delft

Bekijk meer:kappers
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.