Voor het eerst je nagels laten doen: dit moet je weten

Aangeboden door Beauty & Nails by Arenda 4 november 2018

Altijd door het leven gaan met mooi gelakte nagels: dat lijkt ons fantastisch. Helaas is de realiteit dat een ‘gewoon’ lakje er na een dag of drie al niet meer uitziet. Gelukkig zijn er ook manieren waarop je wél lang mooie nagels hebt, maar er amper moeite voor moet doen.

Hoe dan? Met gellak! Arenda van Beauty & Nails by Arenda legt uit wat dat is. “Gellak is een combinatie van gel en nagellak. Het smeert als een lak, maar is net zo duurzaam en sterk als een gel. Hierdoor is het de perfecte oplossing voor mensen met zwakke nagels. Daarnaast blijven de nagels minstens drie weken mooi. Deze nagellak is er – net als gewone lak – in 1001 verschillende kleuren. Als je wilt, brengen we nog steentjes of nail art aan. Je nagels glanzen hoe dan ook supermooi: het is echt een feestje!” Benieuwd hoe gellak eruit ziet? Check de foto’s maar eens!

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Acrylnagels

Een andere optie is om acrylnagels te laten zetten. “Hiermee verlengen we de natuurlijke nagels met een poeder en vloeistof”, weet Arenda. “Dit is ideaal voor nagelbijters, want je hebt altijd lange, mooie nagels. Ook deze nagels zijn superstevig, dus je hebt heel lang plezier van je perfecte nagels. Natuurlijk voorzien we ook de acrylnagels van een mooie lak als afwerking. Als je wilt, kunnen we ook een klassieke French manicure doen, steentjes plaatsen of nail art. Met acrylnagels kun je echt alle kanten op!” Na een week of vier zijn de nagels uitgegroeid en kun je langs komen om ze te laten opvullen. Benieuwd hoe acrylnagels eruit zien? Check de foto’s maar eens!

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Zie jij jezelf ook wel rondlopen met zulke mooie nagels? Dat dachten we al! Maak dan een afspraak met Arenda. Dat kan via xx.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Beauty & Nails by Arenda. Meer over Beauty & Nails by Arenda ontdekken?

Beauty & Nails by Arenda manicure

Vandaag gesloten

Vinkenlaan 5, Delft

Bekijk meer:manicure

adv.