Afvallen terwijl je aan een apparaat ligt: dit wil je weten over deze bijzondere methode

Aangeboden door Bodysculpting Delft 23 december 2018

Afvallen zonder dat je je in het zweet werkt in de sportschool of aan de groene smoothies moet. En dat terwijl je er óók nog eens heel relaxed bij ligt en een apparaat het werk laat doen. Klinkt als te goed om waar te zijn. Toch is het de realiteit van alledag bij afslankstudio Bodysculpting. Maya van Bodysculpting beantwoordt drie vragen over deze bijzondere methode.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Hoe werkt het?

bodysculpting-delft

Op de plekken waar jij vet kwijt wilt, krijg je rubberen banden om. Daar sluit Maya een soort draadje op aan dat elektrische schokjes geeft. “Dit doet geen pijn: het kriebelt alleen een beetje. Die schokjes stimuleren en trainen de spiervezel. Iedere behandeling bestaat uit verschillende fases waarin elke keer een ander deel van de spier wordt aangepakt. De laatste fase is een soort drainage, waardoor vocht wordt afgevoerd. Een behandeling duurt een half uur, maar staat gelijk aan 800 sit-ups en 1200 dijbeen spier oefeningen!” Wanneer je nog meer effect wilt hebben, kan je ook kiezen om bodywraps te gebruiken tussen de rubberen banden. “Die wraps maken je huid heel koud, waardoor je nog sneller vet verbrandt.”

Voor wie is de behandeling?

bodysculpting delft

Bodysculpting is een hele fijne methode om mee af te vallen als je overgewicht hebt. Maar ook als je écht klaar bent met die kipfileetjes onder je armen of dat zwembandje boven je broek. In combinatie met bodywraps verlost het apparaat je ook van cellulitis. Wil je meer weten over de cellulitis behandelingen van Bodysculpting? Lees dan dit artikel:

cellulitis-bodysculpting-benen-afvallen

Zo kom je eindelijk van je cellulitis af (gewoon in Delft!)

Bijna iedere vrouw heeft ze wel: van die oncharmante kuiltjes op de heupen, dijen en billen. Maar (h...

Merk je écht effect?

Je denkt nu misschien: klinkt allemaal leuk en aardig, maar werkt het ook? Het antwoord is ja. “Na ongeveer tien behandelingen ben je één tot twee kledingmaten kwijt, gegarandeerd!” Op de afbeelding hierboven zie je een overzicht van de centimeters die één van de klanten van Maya is kwijtgeraakt.

Wil je het zelf uitproberen? Maak dan een afspraak via de onderstaande button!

Bodysculpting Delft beauty en wellness

Nu open10:00 - 18:00

Spoorsingel 58, Delft

Bekijk meer:beauty en wellness
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.