5 x waarom je jouw haar bij deze kapper wilt laten knippen

Aangeboden door TopHaarverzorging 9 april 2019

Zijn je lange lokken toe aan een knipbeurt of wil je een andere kleur voor het voorjaar? Dan moet je eens langs gaan bij TopHaarverzorging. Kapster Nancy vertelt waarom je bij haar of één van de collega’s in de stoel wilt zitten.

Jouw wensen

Voor de kapster de schaar erbij pakt, bespreekt ze eerst wat jouw wensen zijn. “We kijken ook naar je haarkwaliteit en gezichtsvorm. En heb je zin en tijd om veel werk van je kapsel te maken, of ren je ’s morgens meteen de deur uit? Op basis daarvan adviseren we welke coupe het beste is voor jou.” Daarnaast zijn de kapsters van TopHaarverzorging op de hoogte van de laatste trends, zodat je altijd met een hip kapsel naar buiten gaat. “We laten ons inspireren door de haarmodelijn van het Italiaanse merk Z-one Concept. Zij brengen ieder jaar een serie kapsels uit met kleuren en kniptechnieken. Dit seizoen is dat bijvoorbeeld lang haar met bruin tinten en koperkleurige accenten.”

Dé kapsalon voor gekruld haar

Krullen worden bij Tophaarverzorging geknipt volgens de Curlsys techniek. “Bij deze techniek wordt het haar krul voor krul in losse bundels geknipt. Dit zorgt voor een prachtige bos haar zonder pluis en met het volume op de juiste plaats.” Meer over de Curlsys techniek lees je in dit artikel. 

Handig: laat je kapsel tussendoor bijwerken

Vooral kort haar groeit razendsnel en daarom is het handig als je tussendoor de contouren van je bob-lijn of pony kunt laten bijwerken . Bij TopHaarverzorging kan dat gewoon gratis. Wel zo fijn!

Ook heren zijn welkom

Het knippen van mannen is een vak apart en bij TopHaarverzorging weten ze als geen ander hoe dat moet. “Je kunt bij ons terecht voor alle denkbare coupes. Na het knippen spoelen we je haar indien gewenst nog even uit. Ook bij mannen volgen we de trends op de voet, dus je gaat altijd met een hip kapsel de deur uit.”

Ze nemen de tijd

“Een goede coupe knippen is precisiewerk en kost tijd”, vertelt Nancy. “Daarom plannen wij altijd genoeg tijd in om het beste resultaat te behalen.”

Wil je zelf ervaren wat de kapsters van TopHaarverzorging voor jou kunnen doen? Maak dan meteen een afspraak via de onderstaande oranje button!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door TopHaarverzorging. Meer over TopHaarverzorging ontdekken?

TopHaarverzorging kappers

Nu gesloten09:00 - 21:00

Rochussenstraat 3, Delft

Bekijk meer:kappers

adv.