5 supermooie metamorfoses van vrouwen bij de kapper

Aangeboden door Joelle Olivet Hairstylist 19 februari 2019

Na een bezoekje bij de kapper zie je er altijd anders uit (in elk geval, da’s wel de bedoeling). Maar deze vijf vrouwen kregen wel een héél toffe metamorfose bij Joelle Olivet Hairstylist. Kijk maar mee!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Van foutje naar asblond

Voor de behandeling
Na de behandeling

Joelle vertelt: “Deze klant kleurde haar haar altijd thuis, maar er ging iets verkeerd waardoor het geel werd. Ze kwam bij ons voor een oplossing. Wij hebben haar hele haar asblond geverfd om zo een meer natuurlijke, blonde look te krijgen.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Joelle Olivet Hairstylist. Meer over Joelle Olivet Hairstylist ontdekken?

Joelle Olivet Hairstylist kappers

Nu gesloten09:00 - 18:00

Van Mourik Broekmanweg 2A, Delft

Bekijk meer:kappers

Van oranje naar donkerblond

Voor de behandeling
Na de behandeling

“Deze vrouw liet haar haar altijd oranje verven, maar ze vond dat het tijd was voor een meer natuurlijke haarkleur”, vertelt Joelle. “Wij adviseerden haar om te gaan voor donkerblond met honingkleurige highlights. Dat is mooi uitgepakt!”

Van zebra naar natuurlijk blond

Voor de behandeling
Na de behandeling

Joelle: “Dit is waarschijnlijk de klant die het verst reist om zich door ons te laten behandelen. Ze komt helemaal uit ..! Daar zijn we haar heel dankbaar voor. In haar vorige kapsalon had ze blonde highlights gekregen, maar daardoor werden het soort zebrastrepen. Wij hebben haar hele haar vanilleblond geverfd voor een  natuurlijk effect.”

Van kastanje naar koperkleur

Na de behandeling
Na de behandeling

“Deze klant had kastanjekleurig haar en wilde graag een zelfde soort kleur, maar dan wat modieuzer. Wij hebben de uiteinden van het haar wat lichter gemaakt en de rest een intense koperkleur gegeven.”

Van nog nooit geverfd naar honingblonde highlights

Voor de behandeling
Na de behandeling

“Nog nooit had deze klant haar haar geverfd, maar ze besloot om het toch eens te proberen”, vertelt Joelle. “Wij hebben het op een subtiele manier lichter gemaakt met honingblonde highlights. Ze was er superblij mee!”

Kan jouw haar ook wel wat Joelle Olivet gebruiken? Maak dan hier een afspraak.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.