Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is wanneer je naar de medisch pedicure kunt (en het is vaker dan je denkt)

Aangeboden door Schoonheidssalon Yvette van Zon 12 maart 2019

Als je hoort over een medisch pedicure, denk je waarschijnlijk dat je daar alleen naar toe kunt als je écht problemen hebt met voeten, tenen of nagels. Maar zo iemand kan veel meer doen dan dat! Yvette van Zon is medisch pedicure en vertelt wanneer ze jou kan helpen.

Als je ‘gewoon’ mooie voeten wilt

“Een medisch pedicure is een pedicure met een uitgebreide opleiding”, legt Yvette uit. “Je hoeft dus geen ernstige aandoening te hebben om bij mij langs te komen. Ook als je mooi verzorgde voeten wilt voor de zomer, help ik je graag. Ik haal eelt weg, verzorg je nagels en als je wilt, voorzie ik ze van nagellak.”

Als je last hebt van ingegroeide teennagels, schimmelnagels of andere nare klachten

Last van ingegroeide teennagels, schimmelnagels, eelt dat naar binnen is gegroeid of andere vervelende voetproblemen? Yvette helpt je daar met alle liefde vanaf. “Ik behandel niet alleen het probleem, maar kijk ook waar het vandaan komt. Sommige mensen dragen bijvoorbeeld schoenen die schuren op een bepaalde plek waardoor eelt naar binnen groeit. Dat signaleer ik en vervolgens vertel ik welke schoenen wél goed zijn voor de vorm van jouw voeten. Zo komt het probleem niet meer terug.”

Als je zwanger bent

Heel irritant: als je zwanger bent, kom je op den duur niet meer bij je voeten. “Het is toch fijn om verzorgde voeten te hebben in het kraambed en daar help ik graag mee.” Je kunt een gewone pedicure nemen, maar je kunt jezelf ook lekker in de watten laten leggen. “Bij de super relaxed behandeling krijg je bijvoorbeeld naast de pedicure ook een peeling, massage en masker voor je voeten. Geloof mij: daar word je héél blij van.”

Last but not least: om medische redenen

Heb je – op welke plek dan ook – pijn aan je voeten? Ga ermee naar de pedicure! “Mensen wachten vaak te lang met naar de pedicure gaan, terwijl ik ze al véél eerder van pijn of serieuze aandoeningen kan afhelpen. Denk bijvoorbeeld aan diabetische, reumatische, verwaarloosde, spastische en oudere voeten. Deze behandelingen worden vaak vergoed door de zorgverzekering, dus zelfs voor het geld hoef je het niet te laten.”

Je vindt alle behandelingen van Yvette van Zon op haar website, daar kun je ook meteen een afspraak maken. En wist je dat Yvette nog veel meer doet dan alleen pedicures? Je leest er alles over in deze artikelen:

schoonheidssalon yvette van zon delft

Deze gezichtsbehandeling is goed als je een gevoelige huid hebt

Als je een gevoelige huid hebt, weet je ongetwijfeld dat sommige verzorgingsproducten voor héél nare...
yvette van zon

Er altijd verzorgd uitzien zonder moeite: zo krijg je dat voor elkaar

Er is niks mis met lekker make-uppen en rustig je benen scheren, maar stiekem kost het best wat tijd...


Meer over Schoonheidssalon Yvette van Zon ontdekken?

Schoonheidssalon Yvette van Zon

beauty en wellness

Op aanvraag

Spiekmanstraat 48, Delft

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.