Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Workshop Voluit leven

Online
’t Hoogt 4 3743 AT Baarn
Datum: 20 jan 2021 t/m 3 feb 2021
Evenementtijden:
- 20 jan 2020 vanaf 20:00 tot 21:30
- 03 feb 2020 vanaf 20:00 tot 21:30
Prijs: De cursus kost € 39,-.

Leiding nemen over je leven

Soms voel je je onvrij, in je leven, je gezin, je huwelijk, je financiën of je carrière. Wil jij je weer vrij voelen? Vrij om jezelf te laten zien, om te zeggen wat je voelt, ziet en beleeft? Vrij om voluit te leven? Ga dan met coach Jacqueline Wiener op ontdekkingsreis naar de diepere lagen in jezelf. Je ontdekt dat daar zo veel moois te vinden is. En dat je daarmee zelf richting en kleur kunt geven aan jouw leven.

Tijdens de eerste Zoom-bijeenkomst inspireert Jacqueline je om ‘naar binnen’ te gaan aan de hand van een aantal vragen. Wat kom je tegen, wat houdt je soms tegen, waar zit de opening om je te bevrijden? Op een toegankelijke manier leer je hoe je zelf de regie kunt nemen over jouw leven. Je krijgt handvatten om jouw natuurlijk leiderschap te ontwikkelen.

Na de eerste bijeenkomst maak je thuis een opdracht aan de hand van een eigen gekozen thema. Tijdens de tweede Zoom-bijeenkomst deel je de uitkomsten met de andere deelnemers. Je inspireert en leert van elkaar. Dat geeft een extra dimensie aan je eigen ontwikkeling. Jacqueline geeft handvatten om aan de slag te gaan met andere thema’s die jij belangrijk vindt.

Wie is Jacqueline Wiener?

Jacqueline Wiener (1960) is executive coach met een rijke (levens)ervaring. In 2020 verscheen haar boek: De vrijheid om voluit te leven, De kracht van natuurlijk leiderschap. Zij woont en werkt midden in de natuur. Ze geniet van wat zij het liefst doet: mensen en organisaties begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van natuurlijk leiderschap. Ze geeft regelmatig prikkelende keynotes en workshops.

Planning

20 januari: eerste online sessie (20.00-21.30 uur)
3 februari: tweede online sessie (20.00-21.30 uur)

Praktische zaken

• Houd pen en papier of een computer bij de hand om aantekeningen te maken
• Groepsgrootte 5 – 12 personen
• Vanaf drie dagen voor aanvang van de sessie ontvang je van ons de link voor de Zoombijeenkomst
• Deze workshop ‘Voluit leven’ is verdeeld over twee avonden

 


Meer over Iederal ontdekken?

Iederal coaches

’t Hoogt 4, Baarn

Bekijk meer: coaches

Lees mee en reageer!