Advertentie wordt geladen…

Webinar Warm door de Winter door 015Duurzaam

Foto: 015duurzaam

Online

015 Duurzaam, het samenwerkingsverband tussen het Platform Energietransitie Delft en energiecoöperatie Deelstroom Delft, organiseert woensdag 3 februari van 20:30 – 21:30 uur een webinar over het isoleren van de eigen woning.

De belangrijkste stap naar een gasloze toekomst is te zorgen dat je zo min mogelijk energie gebruikt. Eén van de maatregelen die je kan nemen is te zorgen dat je de buitenschil van je woning – vloer, gevels en dak – zo goed mogelijk isoleert.

Natuurlijk hangt het af van wanneer je woning gebouwd is of er bijvoorbeeld een spouw gemetseld is en hoe dik de isolatie in die spouw is, maar we laten aan de hand van voorbeelden zien wat de mogelijkheden zijn.

Ben je benieuwd naar oplossingen, een indicatie van de kosten en de subsidiemogelijkheden? Meld je aan voor de webinar via www.015duurzaam.nl

Onder leiding van Arthur Hilgersom, architect en duurzaamheidsadviseur, word je wegwijs gemaakt in de wereld van isoleren en ventileren. We hebben deskundigen uitgenodigd om uw specifieke vragen te beantwoorden die we ook na de webinar zullen toezenden

Interesse in deze activiteit?

Naar website

Agendapunten

Agendapunten in Delft

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Outletmarkt Delft voor de Helft”

Outletmarkt Delft voor de Helft

  • 25 september 2021
Ga naar “Delft Chamber Music Festival 2021”

Delft Chamber Music Festival 2021

  • 22 juli 2021
Delft Chamber Music Festival
Ga naar “Kamermuziekconcert Oude Kerk Delft”

Kamermuziekconcert Oude Kerk Delft

  • 5 augustus 2021
Ga naar “Shoplokaalweek Delft”

Shoplokaalweek Delft

  • 5 juli 2021
Winkels open goede vrijdag pasen