Pop-up party

steck delft
Foto ter illustratie

Karin, Aafje en Margo komen uit de tijd van de Eland, toen de alternatieve uitgaansplek van Delft (later werd dit Speakers en nu zit er de Bierfabriek). Ook al zijn deze vrouwen niet meer de jongste, nog steeds houden ze van uitgaan en dansen. Maar waar doe je dat in Delft als je niet meer piepjong bent maar wel van alternatieve muziek houdt? Dan maar zelf iets organiseren! Zaterdag 28 september kun je komen feesten tijdens de pop-up party bij Steck.

En het leuke is: deze dames hebben allemaal kinderen die ook komen feesten. Zij nemen ook weer vrienden mee zodat het een goede mix wordt van alle leeftijden. Want het is zeker niet de bedoeling dat het een 50+ feest wordt. Juist die mix maakt het tot een uniek feest waar iedereen welkom is. Het is ook geen dansavond met alleen nostalgische muziek uit de jaren tachtig: ook muziek van nu wordt gewaardeerd.

Pop-up party’s zijn feesten voor alle leeftijden en voor iedereen die van dansen en festivals houdt. De derde pop-up party wordt om 21.00 ur afgetrapt met live band Movar: dit is dansbare electronica met Indie en new wave invloeden. Daarna is het dansen tot 0.30 uur. Vervolgens begint een jaren ’90 avond, dus je kunt blijven dansen.

Pop-up party
Zaterdag 28 september 21.00 – 0.30 uur
Entree vrij tot 24.00 uur.