Outletmarkt Delft voor de Helft

Delft voor de Helft

Delft

Delft voor de Helft is een outletmarkt voor alle Delftse ondernemers, die de mogelijkheid krijgen om hun (opruiming) spullen te verkopen. Spullen uit een collectie van vorig jaar, merkartikelen- en producten die niet langer in het assortiment passen en zomer- en/of winterartikelen die uit de winkel moet.

In deze tijd is het voor detaillisten zeer moeilijk om van hun reeds ingekochte (seizoens)voorraad af te komen. Voor diegene die daar vanaf willen, kunnen wij middels dit concept daarvoor zorgen. Ook zal het aanbieden van deze artikelen tegen goede kortingen, ongetwijfeld gelukkig vallen bij Delftenaren die het door corona lastiger hebben dan gewoonlijk. Het concept heet niet voor niks Delft voor de Helft, dus u kunt goede kortingen verwachten!

Aan de andere kant is Delft voor de Helft ook een mooie gelegenheid voor de ondernemers om eens een andere vorm van reclame te maken. Op deze manier zijn ze zichtbaar op de meest centrale plek van Delft en komen er wellicht bezoekers voorbij die als nieuwe klanten weer terug in de winkel komen. Dit gaat plaats vinden op zaterdag 25 september 2021 op de Markt in Delft. Tussen 10.00 en 17.00 uur hebben de bezoekers de mogelijkheid om hun favoriete merk of artikel voor een prikje te scoren. Kortom: een markt die – zeker in deze economisch mindere tijden – zeer op zijn plaats is.

Deze editie is in samenwerking met het Ondernemersfonds Delft, Stichting Centrum Management Delft en het BOB Delft.

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in een kraam? Neem dan even contact op met Your Events via [email protected]

Interesse in deze activiteit?

Interesse in deze activiteit?

Agendapunten

Agendapunten in Delft

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Relatieworkshop”

Relatieworkshop

  • Iederal
  • 3 november 2021
Ga naar “Gespreksdiner”

Gespreksdiner

  • Iederal
  • 18 november 2021
Ga naar “Vollemaanwandeling”

Vollemaanwandeling

  • Iederal
  • 19 november 2021
Ga naar “Vollemaanwandeling”

Vollemaanwandeling

  • Iederal
  • 19 november 2021