Op 26 november, 30 november en 3 december komt de Sint op bezoek bij spellenwinkel.nl

Aangeboden door Spellenwinkel.nl

Spellenwinkel.nl

Delft

Een bezoek aan de grootste kindervriend is een leuk uitje voor het hele gezin! Reserveer een plek voor een middag vol (bord)spelletjes, diverse activiteiten die leuk zijn voor jong en oud en natuurlijk het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten zelf.

De Sint zal op alle dagen rond 15:00 uur arriveren samen met zijn pieten dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent. Volg de inschrijf instructies goed op zodat Inkoop-Piet kan inschatten hoeveel gasten Sinterklaas komen bezoeken. Sinterklaas zal de namen en leeftijden van alle kinderen noteren in zijn grote boek en een passend cadeautje uitzoeken en op de dag zelf uitdelen terwijl de pieten lekkers uitdelen! Neem je de hele familie mee naar Spellenwinkel?

Wat kan je zoal doen tijdens het bezoek aan Sinterklaas?

Spelletjes spelen
In de winkel staan heel veel spelletjes klaar waar iedereen mee mag spelen. Spellenwinkel.nl heeft een groot assortiment aan kinderspellen voor diverse leeftijden dus er zal voor ieder wat bij staan. Neem plaats aan een tafel en speel samen met je gezin of gezellig met anderen!

Speurtocht
Oh nee! Cadeau-Piet is een aantal cadeaus kwijtgeraakt in de winkel! Help jij hem mee om de vermiste cadeautjes weer terug te vinden? Een leuke puzzel en speurtocht door de winkel voor kinderen.

Kruidnoten bakken met Bak-Piet
Laat je kinderen kruidnoten bakken samen met Bak-Piet! Het geheime kruidnoten recept uit het grote kookboek van Bak-Piet levert de lekkerste kruidnoten op die je na het kneden en bakken meteen mag opeten of mee naar huis kunt nemen. Lekker!

Consumpties
Bak-Piet bakt niet alleen kruidnoten maar heeft ook genoeg andere lekkernijen in de aanbieding. Spellenwinkel.nl heeft een prachtige keuken waar we een groot assortiment aan de lekkerste consumpties kunnen aanbieden. We beschikken over een groot assortiment koude frisdranken, diverse warme dranken en zoete snacks. In de keuken bereiden we de lekkerste hartige snacks zoals tosti’s en verse broodjes! Er staat ook versgebakken lekkernij op het menu. Kom jij hier ook van genieten?

Inschrijven
Reserveer een plek voor jou en je kinderen voor het bezoek aan Sinterklaas door jezelf van te voren aan te melden. Volg de instructies aan de rechterkant van het scherm om jezelf in te schrijven. Meld iedere persoon aan en vermeld of het om een volwassen persoon gaat of geef de leeftijd van je kind aan.

Agendapunten

Agendapunten in Delft

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Op 26 november, 30 november en 3 december komt de Sint op bezoek bij spellenwinkel.nl”

Op 26 november, 30 november en 3 december komt de Sint op bezoek bij spellenwinkel.nl

  • Spellenwinkel.nl
  • T/m 3 dec

Topper

Ga naar “Lichtjesavond Delft”

Lichtjesavond Delft

  • 13 december 2022
winters weekend weg Delft
Ga naar “Lichtjesmarkt in Delft”

Lichtjesmarkt in Delft

  • 13 december 2022
Ga naar “Alpha Cursus Delft”

Alpha Cursus Delft

  • T/m 16 dec