Online Harry Potter Quiz

Topper

Jansen & Jansen

Quiz op locatie, pre coronatijd | Foto: Jansen & Jansen Quiz

Jansen & Jansen

Geldrop

Hoeveel spelers heeft een zwerkbalteam? Waarom draagt Loena Leeflang schoenen in bed? Wat deed Harry met het gewonnen prijzengeld van het Toverschooltoernooi? Weet jij de antwoorden op deze vragen, dan word je vast blij van het volgende nieuwtje: op woensdagavond 19 mei organiseert Jansen & Jansen Quiz een online Harry Potter Quiz!

Tijdens de online quiz wordt jouw kennis getest over alles wat met Harry Potter te maken heeft. Er komen kennisvragen voorbij en foto’s waar vragen over worden gesteld. In totaal zijn er vijf rondes die zo’n anderhalf uur duren.

Tof: je maakt kans op leuke prijzen!

De Harry Potter Quiz is natuurlijk hét moment om vriend en vijand omver te blazen met jouw kennis over de beroemde boeken- en filmreeks. Maar er is meer: je maakt namelijk ook kans op leuke prijzen! Wat die prijzen zijn, blijft nog even een verrassing.

Meedoen? Zo werkt het

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen op woensdag 19 mei? Mooi zo! De livestream begint om 19.30 uur en is te volgen via Twitch. Vooraf aanmelden is niet nodig, dus haak gewoon aan. Deelname is gratis, maar een donatie wordt zeer gewaardeerd. Om in aanmerking te komen voor een prijs, vragen de mannen een minimale donatie van € 3,00. Alle informatie over het event vind je hier.

Interesse in deze activiteit?

Agendapunten

Agendapunten in Delft

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Outletmarkt Delft voor de Helft”

Outletmarkt Delft voor de Helft

  • 25 september 2021
Ga naar “Delft Chamber Music Festival 2021”

Delft Chamber Music Festival 2021

  • 22 juli 2021
Delft Chamber Music Festival
Ga naar “Kamermuziekconcert Oude Kerk Delft”

Kamermuziekconcert Oude Kerk Delft

  • 5 augustus 2021
Ga naar “Expositie bij Kadmium: Verstilling”

Expositie bij Kadmium: Verstilling

  • 11 maart 2021