Koningsdag 2020 Delft AFGELAST

koningsdag 2020 delft

Binnenstad Delft

Op maandag 27 april vieren we Koningsdag! We vertellen je wat er in Delft allemaal te doen is tijdens Koningsdag 2020 Delft.

Koningsdag Delft programma

Op Koningsdag 2020 is er zoals ieder jaar weer van alles te doen. Op de Markt, de Beestenmarkt, de Wijnhaven en op andere plekken staan er weer bandjes geprogrammeerd. Welke dat precies zijn, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Koningsdag 2020 rommelmarkt

Een van de belangrijkste onderdelen van de Koningsdag in Delft is natuurlijk de rommelmarkt. Wil jij je spullen verkopen tijdens deze feestelijke dag? Dan is het handig om vroeg een plekje uit te zoeken waar het mag. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over de plekken waar er verkocht mag worden. Verkoop jij liever vanaf een kraampje? Dan kun je er een huren via de Marktmeesters.

Koningsdag 2020 kermis

Ieder jaar staat er tijdens Koningsdag kermis op de Paardenmarkt. Het is nog niet bekend of dit in 2020 ook zo is. We nemen aan van wel, hoor!

Koningsnacht Delft

De avond vóór Koningsdag vieren we natuurlijk ook koningsnacht in Delft. Er staan verschillende dingen op de agenda, zoals Oranjekoorts en tal van andere leuke feestjes. In dit artikel geven we je een overzicht:

  • Koningsnacht 2020 in Delft: hier ga je heen om te feesten

    Voor je het weet staat Koningsdag 2020 alweer voor de deur! Maar we verheugen zich natuurlijk óók op de dag...

    koningsnacht 2020