Klimaatbingo Delft

015 Duurzaam

015Duurzaam

Delft

015 Duurzaam organiseert in samenwerking met De Papaver, de Rabobank, Reinier de Graaf Ziekenhuis en het Science Center de komend maand een klimaatbingo. Het betreft een fotobingospel over het klimaat en loopt t/m vrijdag 15 juni. Er vallen toffe prijzen te winnen (o.a. een Lego windmolen en ook nog andere prijzen).
Maak drie foto’s van hoe jij bijdraagt aan verduurzaming. De leukste, beste en opmerkelijkste foto’s maken kans op één van de weekprijzen en bovendien op de hoofdprijzen die op vrijdag 18 juni worden uitgereikt.

Waar bespaar jij energie in huis? Maak een foto van hoe jij in huis afval scheidt. Waar wek jij jullie eigen benodigde energie op? Iedereen draagt op zijn manier bij aan een duurzame toekomst. Inspireer anderen met hoe zij dat kunnen doen en deel dat via een originele foto.

Ons doel is om inwoners en belanghebbenden meer te betrekken bij de energietransitie. Dus hoe we de komende jaren de overstap gaan maken van fossiele brandstoffen, zoals aardgas en steenkool naar duurzame, schone energiebronnen zoals zon en wind. Een complexe opgave waar we ook kinderen en jongeren bij willen betrekken. Het gaat tenslotte over hun toekomst. Wil je meedoen aan de bingo? Kijk dan op www.015duurzaam.nl.

Meld je aan op 015duurzaam.nl en zie meteen hoe je de foto’s kunt indienen. En om natuurlijk de wekelijkse prijsuitreikingen te volgen.

Onze vakkundige en onafhankelijke jury kiest de mooiste en meest originele inzendingen.

Interesse in deze activiteit?

Aanmelden

015 Duurzaam

Delft

015 Duurzaam

Delft

Agendapunten

Agendapunten in Delft

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Outletmarkt Delft voor de Helft”

Outletmarkt Delft voor de Helft

  • 25 september 2021
Ga naar “Delft Chamber Music Festival 2021”

Delft Chamber Music Festival 2021

  • 22 juli 2021
Delft Chamber Music Festival
Ga naar “Kamermuziekconcert Oude Kerk Delft”

Kamermuziekconcert Oude Kerk Delft

  • 5 augustus 2021
Ga naar “Klimaatbingo Delft”

Klimaatbingo Delft

  • 015 Duurzaam
  • 18 mei 2021