Hovencon – Het event voor echte geeks en nerds!

Zaterdag 30 November organiseren Nerds Like Us! en The Readshop Kempers een uniek evenement in Delft voor iedereen die gek is van o.a. Marvel, DC, Anime, Gaming en meer. Special voor de echte Nerds en Geeks dus!

Tijdens dit event in winkelcentrum De Hovenpassage kan je veel producten vinden zoals Manga’s, Comics, Figurines, Gundams, Card games, T-shirts en meer. Ook worden er leuke kortingen gegeven op deze producten tijdens het event.

Ook worden er activiteiten georganiseerd waaronder een Super Smash Bros Ultimate en Mario Kart competitie, een workshop Manga tekenen voor beginners, een workshop Gundam bouwen voor beginners. Verder liggen er Marvel kleurplaten klaar voor de beginnende nerds en geeks onder ons. En alsof dat nog niet genoeg is wordt er onder alle aankopen vanaf €15,- die gemaakt worden op deze dag ook nog eens de nieuwe Nintendo Switch Lite verloot.

Het event start om 10.00 uur en wordt gehouden op de volgende locatie: Troelstralaan 71B, 2624ET Delft (in winkelcentrum de Hovenpassage) en toegang is volledig gratis. Mis het dus niet!