Hoe ruikt het internet? Ervaar het nu in 38CC!

Aangeboden door 38CC

38CC

Delft

Haaien die het internet aanvallen, planten die data opslaan, handel in wolken, het is allemaal te zien bij Expositieruimte 38CC in de tentoonstelling De geur van het internet.


De tentoonstelling is gemaakt in samenwerking met gastcurator Cesar Majorana en laat ons de tastbaarheid van het internet met meerdere zintuigen ervaren. Majorana vroeg zich af: “Hoe ruikt het internet?” en stelde na intensief onderzoek met internetplatform The Hmm een parfum samen: The Hmmosphere – oftewel de geur van het internet.

Aan de hand van werken van een selectie internationale kunstenaars biedt de tentoonstelling inzicht in de verschillende manieren waarop wij het internet fysiek ervaren, welke verbanden er zijn tussen online- en offlinewereld en wordt een (speculatieve) blik op de toekomst geboden.

Met werk van Stéphane Degoutin & Gwenola Wagon, Nicolas Floc’h, Maxime Garcia Diaz, Grow Your Own Cloud, Noa Jansma, Jeroen van Loon, Cesar Majorana, Noor Nuyten en Tabita Rezaire.

Tijdens de tentoonstelling strijkt ook het geurlaboratorium van Cesar Majorana neer in 38CC op zaterdag 21 januari en zaterdag 18 februari. Ga het gesprek aan met Cesar, deel je herinneringen aan het internet en neem deze mee naar huis in de vorm van je eigen unieke parfum!

Agendapunten

Agendapunten in Delft

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Schotse avond in De Waag Delft – Burns Night”

Schotse avond in De Waag Delft – Burns Night

  • De Waag
  • 4 februari 2023

Topper

Ga naar “Feestelijke winter van Vivaldi en anderen”

Feestelijke winter van Vivaldi en anderen

  • ConcertoValiante
  • 4 februari 2023

Topper

Ga naar “Hoe ruikt het internet? Ervaar het nu in 38CC!”

Hoe ruikt het internet? Ervaar het nu in 38CC!

  • 38CC
  • T/m 19 feb

Topper