Freezing Winter Night

Varenka, een hartverwarmend muziektheatraal concert

Door sopraan Christina Völtl, mezzosopraan Natascha Morsink en pianist Mariano Boglioli met als speciale gast verteller en performer Bernhard Christiansen.

Het is nacht. Het is koud. Het is winter. It’s a freezing winter night. Haast je, goed gemutst, met sjaal en wanten naar de nieuwgeboren wintervoorstelling van Trio TreSonanz! Een muziektheatrale voorstelling over ruimhartigheid, hoop, moed en vertrouwen.

In Freezing Winter Night wordt het oude Russische winterverhaal Varenka live verteld. Wanneer het oorlog is en de kanonnen een klein Russisch dorpje steeds dichter naderen, vluchten alle bewoners behalve Varenka. Zij blijft achter en helpt de mensen en dieren in nood. Elke dag bidt ze om een muur om haar huisje zodat het onzichtbaar zal zijn voor de soldaten. Liederen uit Die Winterreise van Schubert gaan hand in hand met delen uit A Ceremony of Carols van Britten en andere liederen en duetten. Ook klinkt een overheerlijk stamppotje van kerstliederen en de speciaal door Andy Clark voor ons gearrangeerde Guilty Pleasures Yule Song! Een voorstelling voor iedereen die in deze donkere dagen voor kerst behoefte heeft aan muziek, verhalen, een lichtpuntje, warme chocolademelk, glühwein en vrolijkheid!

Interesse in deze activiteit?

Reserveer nu

Agendapunten

Agendapunten in Delft

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Lunchpauzeconcert december”

Lunchpauzeconcert december

  • Coöperatie De VAK, centrum voor de kunsten Delft
  • 14 december 2021

Topper

Ga naar “Lichtjesweek Delft 2021”

Lichtjesweek Delft 2021

  • 14 december 2021
lichtjesavond kerstboom
Ga naar “De Dochter van de Boevenkoning”

De Dochter van de Boevenkoning

  • 4 december 2021
Ga naar “Studenten van IHE-Delft zoeken contact”

Studenten van IHE-Delft zoeken contact

  • 30 september 2021