Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cultuurbarbaren

Datum: 17 okt 2020 t/m 25 okt 2020

Delft krijgt in de herfstvakantie een nieuw cultureel festival: Cultuurbarbaren. Van 17 tot en met 25 oktober kunnen kinderen – en hun ouders – op 19 locaties genieten van kunst, theater, film, workshops en andere activiteiten.

Kinderen kunnen verdwalen in het verborgen huis van Madame de Berry, alles ontdekken over het leven in de 19e eeuw in Museum Paul Tétar van Elven, houten klompen schilderen in OPEN en zich laten betoveren tijdens de goochelshow van Dion The Great Magician. Of doe je liever mee aan de historische naailes van Sew Delft, lees je mee met Sint Joris en de Draak in Historisch Joris of draai mee in het 18m hoge reuzenrad van Theater de Veste. Ook bijzonder is de komst van kunstenaar Toine Dutch Bushman Klaassen bij Stadsboerderij BuytenDelft.

De kaartverkoop gaat op zaterdag 26 september van start. Tickets kunnen gekocht worden via www.cultuurbarbaren.com. Let op: ook voor de gratis activiteiten moet gereserveerd worden. Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen geldt er een beperkte capaciteit op elke locatie. Het is daarom raadzaam om zo snel mogelijk een ticket te kopen.

Lees mee en reageer!