Winnen: complete metamorfose voor je vader t.w.v. €400,-

Door Ilse Zoutewelle 15 mei 2019

Say what?! We mogen nu een wel heel vette prijs weggeven. Steendam Herenmode wil graag dat iedere man er goed uitziet en geeft daarom een metamorfose weg aan een Delftse vader. De waarde? Maximaal €400,-! 

Komen de kleren van jouw paps uit het jaar 0, heeft hij het veel te druk met de baby om aan kleding te denken of verdient hij om welke reden dan ook nieuwe kleren en wat aandacht? Dan moet je jouw vader zéker opgeven. De winnaar wordt vlak voor Vaderdag bekendgemaakt, dus je hebt een supervet cadeau om te geven!

Voor iedere man

Bij Steendam Herenmode kan iedere man terecht: of hij nu twintig, veertig of zeventig jaar is. “We hebben bijvoorbeeld prachtige kostuums van Roy Robsen”, vertelt Arjan van Steendam Herenmode. “Maar we hebben ook nette overhemden van Profuomo en kleurrijke, casual kleding van NZA. Dus of je nu naar een net feestje moet of een avondje naar de kroeg gaat: wij hebben er de kleding voor.”

De metamorfose

Als jouw vader de metamorfose wint, wordt hij helemaal in de watten gelegd. “We gaan eerst samen kijken waar hij de kleding voor nodig heeft en wat zijn stijl is. Op basis daarvan gaan we hem opnieuw aankleden. We gaan hem echt verrassen.”

Zo kun je meedoen

Elke vader maakt kans om te winnen. En als zijn kinderen nog te jong zijn om hem op te geven, mag mama een handje helpen. Het enige wat je moet doen, is hieronder je naam en mailadres in te vullen. Onder ‘jouw antwoord’ kun je vertellen waarom de vader in kwestie een metamorfose verdient. De winnaar krijgt op 12 juni persoonlijk bericht. Hou je inbox dus in de gaten!

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Meer over Steendam Herenmode ontdekken?

Steendam Herenmode kledingwinkels

Nu open09:30 - 17:30

Wijnhaven 20-21, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Meer over

Acties

adv.