De winnaar is bekend: win nieuwe kleding voor je vader t.w.v. €400,-

Door Ilse Zoutewelle 4 juni 2019

Say what?! We mogen nu een wel heel vette prijs weggeven. Steendam Herenmode wil graag dat iedere man er goed uitziet en geeft daarom een metamorfose weg aan een Delftse vader. De waarde? Maximaal €400,-! 

Komen de kleren van jouw paps uit het jaar 0, heeft hij het veel te druk met de baby om aan kleding te denken of verdient hij om welke reden dan ook nieuwe kleren en wat aandacht? Dan moet je jouw vader zéker opgeven. De winnaar wordt vlak voor Vaderdag bekendgemaakt, dus je hebt een supervet cadeau om te geven!

Voor iedere man

Bij Steendam Herenmode kan iedere man terecht: of hij nu twintig, veertig of zeventig jaar is. “We hebben bijvoorbeeld prachtige kostuums van Roy Robsen”, vertelt Arjan van Steendam Herenmode. “Maar we hebben ook nette overhemden van Profuomo en kleurrijke, casual kleding van NZA. Dus of je nu naar een net feestje moet of een avondje naar de kroeg gaat: wij hebben er de kleding voor.”

De metamorfose

Als jouw vader de metamorfose wint, wordt hij helemaal in de watten gelegd. “We gaan eerst samen kijken waar hij de kleding voor nodig heeft en wat zijn stijl is. Op basis daarvan gaan we hem opnieuw aankleden. We gaan hem echt verrassen.”

De winnaar is bekend

De winnaar van deze supervette prijs heeft inmiddels bericht gehad. Check hier wie het is geworden!


Meer over Steendam Herenmode ontdekken?

Steendam Herenmode kledingwinkels

Nu gesloten09:00 - 17:00

Wijnhaven 20-21, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Meer over

Acties

adv.