Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Win kaartjes voor Pathé Ladies Night met Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Door Ilse Zoutewelle 21 november 2019

Lekkere snacks, een goedgevulde goodiebag en als klap op de vuurpijl een heerlijke film: een betere manier om de avond door te brengen met je vriendin is er niet! Wij faciliteren dit soort leuke uitjes maar al te graag en daarom mochten we twee kaartjes weggeven voor de Pathé Ladies Night van 27 november.

Een Ladies Night bij Pathé is echt een avondje uit. Voor je de bioscoopzaal in gaat, staan er een aantal standjes. Doe mee met een spel, stap in de fotobooth en ontdek leuke winkels en restaurants uit de omgeving. Eenmaal in de bioscoopzaal ligt er een goed gevulde goodiebag op je te wachten. Op je stoel ligt ook een lootje. Voor de film begint worden er een aantal te gekke prijzen weggegeven, dus wie weet ga je als winnaar naar huis!

Hier gaat de film over

Na al deze gezelligheid begint de film Huisvrouwen Bestaan Niet 2. De film gaat over drie vrouwen die lachend en vloekend met hun eigen moeilijkheden worstelen. Ieder vanuit hun eigen fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven. Je begrijpt het al: dit wordt een leuke film. Bekijk hieronder de trailer:

De winnaar is bekend

We hebben de winnaar uitgekozen! Anita heeft inmiddels bericht van ons gehad.


Meer over Bioscoop Pathé Delft ontdekken?

Bioscoop Pathé Delft bioscopen

Vesteplein 5, Delft

Bekijk meer:bioscopen

Meer over

Winacties

adv.