Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Win een helikoptervlucht met jouw kijk op Delft

Aangeboden door DIJCK2 17 november 2016

Heb jij Delft ooit wel eens gezien vanuit de lucht? Nee? Dan is dit je kans. Nieuwe brillenwinkel DIJCK2 wil de veelzijdigheid van Delft, haar inwoners en bezoekers nog beter leren kennen. Daarom vragen ze jou op Facebook je unieke kijk op de stad te delen.

Degene met de leukste reactie wint een uniek dagje Delft. De winnaar wordt samen met een vriend(in) opgehaald in een Jeep voor een tour door Delft, inclusief een rondleiding door onder andere de Middeleeuwse gevangenis Het Steen, een diner bij Sevenhills en een originele overnachting in de Pipowagen. Letterlijk het hoogtepunt van de dag is een helikoptervlucht over Delft. Je kunt tot en met 3 december 2016 meedoen: op 4 december 2016 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Wie is DIJCK2 ook alweer?

DIJCK2 opende dit jaar zijn deuren in Delft. Het is een gezellige winkel waar je gemakkelijk binnenloopt en zonder verplichting monturen en zonnebrillen kunt passen. De inspiratie van DIJCK2 komt uit grote wereldsteden als New York en Los Angeles en juist ook van eigen bodem. De brillenwinkel is van dezelfde eigenaar als die van Van der Leeuw Optiek, die al sinds 1968 actief is in de binnenstad van Delft.


Meer over DIJCK2 ontdekken?

DIJCK2 opticiens

Gesloten09:00 - 18:00

Oude Langendijk 2, Delft

Bekijk meer:opticiens

adv.