Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Slapend rijk: maak kans op een €200,- tegoedbon van totaalBED

Door Carin van der Meij 8 juli 2020

Meedoen aan deze winactie? Daar hoef jij geen nachtje over te slapen. indebuurt mag twee tegoedbonnen ter waarde van €200,- bij totaalBED weggeven. Lees hier hoe je kans maakt. 

Laat het dromen beginnen: waar kun je dit bedrag aan besteden? Beddengoed, matrassen, ledikanten, boxsprings, garderobekasten; de beddenwinkel heeft het allemaal in huis.

totaalBED

Of je nu wint of niet: een bezoekje aan totaalBED is altijd de moeite waard. Onder het genot van een kopje koffie of thee worden je slaapwensen doorgenomen. Met 21 vestigingen door heel Nederland is er bijna altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Zo zit er op slechts 20 minuten rijden ook een filiaal in Rotterdam.

Hoe kun jij winnen?

Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Delft en maak je automatisch kans op één van de twee cadeaubonnen. Met de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de nieuwste gebeurtenissen en inspirerende verhalen uit Delft. 

Ontvang jij de nieuwsbrief al? Super! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie door je in te schrijven. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven. Ingeschreven? Dan is het wachten tot 22 juli, tot dan loopt deze actie. De dag daarna – 23 juli – ontvangen de winnaars een bericht. 

 

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

adv.