Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Reminder! We geven een driegangendiner voor 2 bij eetcafé de Verbeelding weg

Door Iris Olsthoorn 11 augustus 2020

Het is vakantie! Dat betekent zoveel mogelijk relaxen, én jezelf een beetje verwennen. Heb je een avondje geen zin om zelf te koken, dan hebben wij de oplossing voor je: we geven een diner voor twee bij eetcafé de Verbeelding weg! 

Eetcafé de Verbeelding zit aan de Verwersdijk in Delft. Je geniet hier van de gezelligheid van een café, maar met de kwaliteit van een restaurant. Buiten ligt de sfeervolle terrasboot in één van de mooiste grachten van Delft. De menukaart is om van te watertanden. Je eet hier super lekkere dagschotels of wat uitgebreider, een driegangenmenu.

Diner voor twee

We mogen een driegangendiner voor twee weggeven bij de Verbeelding, dit is ook nog eens inclusief twee drankjes per persoon! Wil jij supergraag met je vriend(in) of iemand anders hier een keertje eten? Lees dan even verder hoe je kans maakt.

Zo kun je winnen

Meedoen aan de winactie is simpel. Je hoeft alleen hieronder je gegevens achter te laten. Dan krijg je ook wekelijks de nieuwsbrief van indebuurt in je inbox (als je die nog niet had, natuurlijk). Meedoen kan tot en met 17 augustus, daarna maken we de winnaar bekend.


Meer over De Verbeelding ontdekken?

De Verbeelding eetcafés

Gesloten16:00 - 22:00

Verwersdijk 128, Delft

Bekijk meer:eetcafés

adv.