Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Reminder: We geven 5 x een ijsbollenkaart van De Lelie weg

Door Danique Beijer 16 juni 2020

De zon schijnt en de temperatuur is aangenaam. Echt weer om een heerlijk ijsje te gaan halen. Doe mee met de winactie van indebuurt en maak kans op één van de vijf ijsbollenkaarten van De Lelie ter waarde van €12,50 per stuk!

De Lelie is al jaren één van Delfts favoriete ijssalons en met goede reden. Vaak zie je op de Voorstraat een flinke rij staan, maar gelukkig heeft De Lelie sinds een paar jaar een nieuwe vestiging op de Gasthuislaan! Bij beide zaken eet je verrukkelijk, zelfgemaakt ijs met super originele smaken. Zo kun je bij deze ijssalon nu ook een zelfverzonnen smaak insturen. Ben jij niet zo’n durfal? Geen zorgen, ze verkopen bij De Lelie ook smaken als hazelnoot, witte chocolade en aardbei.

Hoe je een ijsbollenkaart wint?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Delft en je maakt automatisch kans op de cadeaukaart. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes en verhalen uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Deze winactie is afgelopen


Meer over Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ontdekken?

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons

adv.