Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekkerrr: maak kans op een jaar lang gratis pasta bij het nieuwe restaurant The Commons

Aangeboden door The Commons 30 november 2020

In september opende The Student Hotel zijn deuren in Delft. Als je denkt dat hier alleen studenten slapen, dan heb je het mis. Ook toeristen, zakenreizigers en young professionals kunnen er werken, wonen en van de publieke ruimtes gebruik maken, zoals hun restaurant The Commons. Over dat laatste hebben we een leuk nieuwtje: je kan straks een jaar lang gratis pasta eten in hun restaurant The Commons!

En dan hebben we het niet over een standaard bord spaghetti bolognese, maar over dagelijks vers gemaakte pasta’s. Zo kan je kiezen voor een vegetarische gnocchi met rode peper en broccoli, of spaghettini met krab. Meer trek in vlees? Laat je dan verrassen door hun papperdelle met wildzwijn. En hadden we al gezegd dat ze het deeg van hun pasta’s zelf maken?

Tekst gaat verder onder de foto.

Zo doe je mee

Om kans te maken op deze te gekke prijs, moet je drie dingen doen:
1. Volg The Commons op FB
2. Volg The Commons op IG
3. Laat onder deze Facebookpost weten waarom jij wilt winnen

Meedoen kan tot woensdag 9 december. Dan wordt er een winnaar gekozen en neemt een medewerker van The Commons contact met je op.

De kleine lettertjes

Ze vinden het ontzettend jammer bij The Commons dat ze hun deuren nog niet mogen openen voor jullie, maar met deze actie heb je wel iets om naar uit te kijken! Als je wint krijg je een persoonlijke voucher waarmee je één keer per dag in The Commons een heerlijk bord pasta mag bestellen. Deze voucher is een heel jaar geldig, vanaf het moment dat restaurants van de regering weer open mogen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door The Commons. Meer over The Commons ontdekken?

The Commons

Gesloten07:00 - 22:00

Van Leeuwenhoekpark 1, Delft

adv.