Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: win een bijzonder nachtje weg in hartje Delft

Door Martine Wooning Berkhuizen 17 september 2020

Heb jij wel zin in een nachtje weg in eigen stad met je geliefde of een vriend(in)? Zie jij jezelf al zitten op de binnenplaats van de Emauspoort? Dat is mooi, want je kan deze unieke ervaring inclusief ontbijt nu bij ons winnen. Schrijf je snel in, want deze actie verloopt bijna!

emauspoort Delft
Foto: hotel Emauspoort

De Emauspoort aan het Vrouwenregt is een bijzonder leuk hotel in de binnenstad van Delft. Alle hotelkamers hebben een eigen thema en in de achtertuin vind je unieke slaapplekken: twee pipowagens. De wagens zijn van hout en zijn gezellig ingericht met een bed voor twee personen, een tafel en stoelen. Achter in de wagens zit een badkamer met douche. Ook fijn met mooi weer: de binnenplaats is superrustig en je hebt je eigen terrasje bij de pipowagen.

Winnen doe je zo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, meer hoef je niet te doen. Als je je al hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief vul je je gegevens gewoon in, dan doe je automatisch mee (je ontvangt de brief niet twee keer). Meedoen kan tot 25 september. De gelukkige winnaar krijgt van ons uiterlijk 28 september bericht. Zet ‘m op!

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over Hotel de Emauspoort ontdekken?

Hotel de Emauspoort hotels

GeopendHele dag

Vrouwenregt 9, Delft

Bekijk meer:hotels

Meer over

Doen Winacties

adv.