Indebuurt geeft weg: 2 x een tegoedbon voor Delft Serveert!

Door Iris Olsthoorn 6 september 2018

Nog een paar weken en dan kunnen we weer massaal smullen van Delftse lekkernijen op Delft Serveert. En raad eens? We hebben samen met De Burgemeesters iets leuks voor je geregeld: je kunt een tegoedpas voor dit heerlijke foodfestival winnen!

Op 21, 22 en 23 september staat het Agathaplein ramvol mobiele keukens. Je kunt onder meer het eten van Sevenhills, Barbaar, Moodz of het Koningshuys uitproberen! Naast eten is er ook genoeg te drinken. Zo heeft STECK een cocktailbar en is Smit & Dorlas aanwezig met een speciaalwijnbar.

Winnen: tegoedpas met €20,-

Klinkt sowieso al heerlijk, maar hoe fijn zou het zijn als je dat eten en drinken ook nog eens cadeau krijgt?! Daarom geven we twee passen weg met daarop een tegoed van €20,-. Hiermee kun je op het festival bij de verschillende kraampjes eten en drinken scoren. Je mag zelf weten wanneer: overdag of op de feestavonden op vrijdag of zaterdag.

De winnaars!

De actie is inmiddels gesloten en we hebben twee winnaars!  Eefje Alkema en Peter Van Der Meulen: gefeliciteerd! Jullie kunnen allebei gaan smikkelen op het leukste foodfestival van Delft. Jullie krijgen persoonlijk bericht van ons.

Dit artikel en deze winactie zijn tot stand gekomen door een samenwerking tussen indebuurt en Delft Serveert. Wij ondersteunen graag een lokaal festival als dit! Je zult indebuurt daarom tijdens het festival ook tegenkomen als partner. 

Lees ook

Delft serveert

Tijdens Delft Serveert proef je de beste gerechten van Delftse restaurants

Het voelt misschien alsof de zomer en daarmee alle leuke feestjes en festivals voorbij zijn, maar da...

Meer over

Doen Winacties

adv.