Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je! We geven 5 x een ijsbollenkaart van De Lelie weg

Door Danique Beijer 9 juni 2020

Lekker een ijsje halen en in het zonnetje opeten met je vriend(in), partner of zus: hoe lekker zou het zijn als dat ook nog een gratis was?!We hebben goed nieuws: indebuurt en De Lelie geven vijf ijsbollenkaarten ter waarde van €12,50 weg!

De Lelie is al jaren één van Delfts favoriete ijssalons en met goede reden. Vaak zie je op de Voorstraat een flinke rij staan, maar gelukkig heeft De Lelie sinds een paar jaar een nieuwe vestiging op de Gasthuislaan! Bij beide zaken eet je verrukkelijk, zelfgemaakt ijs met super originele smaken. Zo kun je bij deze ijssalon nu ook een zelfverzonnen smaak insturen. Ben jij niet zo’n durfal? Geen zorgen, ze verkopen bij De Lelie ook smaken als hazelnoot, witte chocolade en aardbei.

Zo kun je winnen

Dat klinkt wel als een plek waar je een ijsje (of meerdere) wil halen, toch?! Meedoen aan de winactie is simpel. Je hoeft alleen hieronder je gegevens achter te laten. Dan krijg je ook wekelijks de nieuwsbrief van indebuurt in je inbox (als je die nog niet had, natuurlijk). Meedoen kan tot en met 24 juni, daarna maken we de winnaar bekend.

Deze winactie is afgelopen


Meer over Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ontdekken?

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons

adv.