Deze Delftenaren winnen gratis kaartjes én gaan als een koning naar Oranjekoorts

Door Ilse Zoutewelle 23 april 2018

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij krijgen langzaam maar zeker zin in oranjetompoucen, rommelmarkten en natúúrlijk Oranjekoorts! Daarom hebben we samen met de Burgemeesters iets leuks voor je geregeld. We mogen kaartjes én een koninklijke VIP-behandeling voor Oranjekoorts weggeven!

Wat kun je winnen?

Kaartjes

Voor nop een hele avond feesten met artiesten als Brainpower, Barry Badpak en Bartje Biertje? Kan gewoon, als je één van de kaartjes voor Oranjekoorts wint! We mogen vier keer twee tickets weggeven. En heb je al kaartjes gekocht? Dan kan je ook meedoen, want als je wint krijg je als upgrade een tafel op het vriendenterras. Dit betekent dat je bestellingen aan tafel worden opgenomen, je een welkomstdrankje krijgt én natuurlijk bitterballen! Je moet hiervoor wel minimaal met vier personen komen.

Als een koning naar Oranjekoorts

En als we zeggen ‘als een koning’, dan bedoelen we dat ook. De Burgemeesters (de organisatoren van Oranjekoorts) hebben een échte VIP-behandeling voor je geregeld. Wanneer je dit wint, ga je met twee personen uitgebreid dineren bij Het Konings Huys tijdens het Oranjekoorts kroegdiner. Daarna ga je met z’n tweeën door naar Oranjekoorts Koningsnacht. Na afloop van het feest rol je niet je eigen bed in, nee: je krijgt een hotelovernachting in het Westcord Hotel! Als klap op de vuurpijl krijg je óók nog een echt koninklijk kroontje, zodat iedereen weet dat jíj deze avond een echte koning of koningin bent.

Dit zijn de winnaars:

  • Sabrina Verhoef wint twee kaartjes voor Oranjekoorts
  • Marianne Enters wint twee kaartjes voor Oranjekoorts
  • Sanne Treep wint twee kaartjes voor Oranjekoorts
  • Naomi Holster wint twee kaartjes voor Oranjekoorts
  • En last but not least: Patricia Smith gaat als een echte koningin naar Oranjekoorts! Ze wint een uitgebreid diner bij Het Konings Huys, twee tickets voor Oranjekoorts, een hotelovernachting in het Westcord Hotel én een koninklijk kroontje.

Van harte gefeliciteerd allemaal!

 

 

 

Meer over

Winacties

adv.