De winnaar is bekend: deze Delftenaar gaat naar Pathé Ladies Night met de film Doris

Door Ilse Zoutewelle 19 augustus 2018

Het duurt nog een paar weekjes, maar halverwege september komt dé nieuwe Nederlandse film Doris uit. Het is zo’n echte romantische komedie die je gezien wilt hebben. En raad eens? Wij mochten twee kaartjes weggeven voor de Pathé Ladies Night op 19 september in Delft!

De film gaat (je raadt het al) over Doris. Ze is een gescheiden vrouw met twee kinderen en heeft behoorlijk veel humor. In de film noemt ze zichzelf ‘een sneu geval, zonder geld, zonder man, die de hele avond naar Ik vertrek en Heel Holland Bakt zit te kijken’. Je begrijpt het al: dat wordt een film om van te smullen. Op 20 september komt de film pas officieel uit, maar jij krijgt de kans om hem als één van de eersten te zien tijdens de Ladies Night.

De tekst loopt verder onder de trailer.

Dit is een Pathé Ladies Night

Nog nooit naar een Ladies Night van Pathé geweest? Dan ga je de 19e iets supertofs meemaken. Naar de bioscoop gaan is op zich al een leuk uitje, maar de Ladies Night is helemaal een ervaring. Je wordt verwelkomt met een drankje. Vervolgens gaan jij en je vriendin genieten van een film met wat lekkers te drinken en te eten. Na afloop krijg je óók nog een goodiebag mee. En – laten we het belangrijkste niet vergeten – je gaat genieten van een goede film.

Dit is de winnaar

Maar goed, jij bent natuurlijk razend benieuwd wie de gelukkige winnaar is! Dat is (trommelgeroffel)…

Lieke Boerefijn

Van harte gefeliciteerd! Jij wint twee kaartjes voor de Pathé Ladiesnight op 19 september! Je krijgt van ons een mailtje met alle informatie.

via GIPHY


Meer over Bioscoop Pathé Delft ontdekken?

Bioscoop Pathé Delft bioscopen

Vesteplein 5, Delft

Bekijk meer:bioscopen

Meer over

Winacties

adv.