Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Win: Kaarten voor ‘Let’s dance’

Door Koen Brink 15 november 2016

Ben jij een beetje soepel in de heupen en er absoluut niet vies van om een dansje te wagen? Lees dan vooral verder, want indebuurt mag 5 x 2 kaarten weggeven voor Let’s Dance, de grootste discotheek van Nederland op vrijdag 18 november. 

Let’s wat?

Dance! Want dat ga je zeker doen op deze avond. De herkenbare, maar eigentijdse beats zorgen er absoluut voor dat je in beweging komt! Na het succes van vorig jaar belooft ook dit jaar weer het dak van de grootste discotheek van Nederland geblazen te worden. Jij kan daar met een vriend of vriendin bij zijn, want we geven 5 x 2 kaarten weg, inclusief afterparty toegang!

Stel, ik kan niet dansen…

Geen probleem, heb je de line-up al gezien? Onder begeleiding van artiesten zoals Don Diablo, Timor Steffens, CHIC featuring Nile Rodgers, Ben Liebrand en Robin S. kan zelfs jij tijdens dit discospektakel je voeten niet aan de vloer houden. Anders zorgen presentator Humberto Tan en de Mystery Guest (vorig jaar Di-rect) er zeker wel voor dat die heupen gaan schudden.

Lets dance
Ik wil kaarten!

That’s the spirit! En het fijne is dat je maar heel weinig hoeft te doen om kans te maken op de kaarten. Laat hieronder je e-mailadres achter en je doet mee! Donderdag 17 november maken we de winnaars bekend.
[mc4wp_form id=”13760″]

adv.