Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alleen voor heethoofden: De Lelie organiseert een challenge met peperijs

Aangeboden door Chocolaterie – Gelaterie De Lelie 17 juni 2019

Vaste klanten van De Lelie weten wel dat de ijssalon altijd bijzondere smaken heeft. Maar wat ze nú toch hebben bedacht… Zaterdag 22 juni ligt er peperijs in de vitrine! De nieuwe smaak is alleen voor echte durfallen: als het je lukt een heel bolletje op te eten, krijg je een tegoedbon voor twee bolletjes ijs.

“Het idee van deze ‘peperchallenge’ komt van onze zoon Tijmen”, vertelt Ingrid van De Lelie. “Tijdens het avondeten bedenken we altijd de gekste acties. Dit plan bleef hangen. IJsmaker Sjaak heeft een testversie gemaakt met verse ghost peppers van Bertels Groente en Fruit in de Schoolstraat. Op 22 juni ligt het ijs echt in de vitrine.” Je kunt die zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur gratis een bolletje peperijs  proberen. “Als het bolletje op is, krijg je een kaartje voor een bolletje ijs om af te koelen, zo zijn we dan ook weer”, lacht Ingrid.

‘Het ijs is ontzettend heet’

En is het ijs écht heet? “Ik hou helemáál niet van peper en vond het ontzettend heet. Ik had daarna écht een glaasje melk nodig. Maar als je gewend bent om heet te eten, denk ik niet dat je er veel moeite mee hebt. Kom het zelf maar testen!”

Hier moet je zijn

Als je de uitdaging wilt aangaan, moet je zaterdag 22 juni naar De Lelie op de Voorstraat komen. Tussen 13.00 en 16.00 uur ligt het ijs in de vitrine. Let op: je moet minimaal 16 jaar zijn om mee te doen.


Meer over Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ontdekken?

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons

adv.