Van dit nieuws ga je watertanden: De Lelie heeft zelf chocolade ontwikkeld

Aangeboden door Chocolaterie – Gelaterie De Lelie 4 oktober 2017

De chocolade van De Lelie was natuurlijk altijd al verleidelijk lekker, maar sinds deze week kan je de bonbons en chocoladeartikelen écht niet meer weerstaan. De chocolaterie heeft haar eigen chocolade ontwikkeld met de toepasselijke naam ‘Delfts Bruin’. Het team van De Lelie heeft de chocolade ontwikkeld en dat was best een karwei. Sjaak vertelt: “Ik ben hier echt maanden mee bezig geweest. Het is bij cacao hetzelfde als met wijn: het maakt enorm uit in welk klimaat en op welke ondergrond de cacaoplant heeft gestaan. Vervolgens maakt het voor de smaak ook nog uit hoe je hem brandt. Uiteindelijk hebben we de perfecte blend en manier van branden geworden: dat werd Delfts Bruin.” Wat voor chocolade is dat dan? “Delfts Bruin is pure- en melkchocolade met een warme, volle smaak. Ik heb er zo min mogelijk suiker aan toegevoegd zodat de cacao zo goed mogelijk tot zijn recht komt.”

Deze maand krijg je korting

Krijg je al trek? De Delfts Bruine chocolade wordt vanaf nu in alle bonbons en chocoladeartikelen gebruikt. Dat is nog niet alles: in de maand oktober krijg je ook nog eens korting op een pond Delfts Bruin melk of Delfts Bruin pure gallets! In plaats van €12,- betaal je nu maar €10,-. Je krijgt daar ook nog eens een reepje Delfts Bruine chocolade naar keuze bij.

Win een chocoladeworkshop!

Als je de gallets eenmaal binnen hebt, kan je er natuurlijk heerlijke baksels mee gaan maken. En met die baksels kan je een chocoladeworkshop voor twee personen winnen! Het enige wat je moet doen is in de maand oktober een creatie met de Delfts Bruine chocolade maken en delen op de Facebook-pagina van De Lelie. In de eerste week van november wordt de uitslag bekendgemaakt!

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Nu gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons