Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huis- tuin- en keukenklussers, opgelet: Wijzonol Interieurlak nu 1+1 gratis

Aangeboden door De Goedkoope Verfwinkel 23 november 2016

Wil je je interieur dit najaar een snelle én goedkope metamorfose geven? Gebruik dan de verf van Wijzonol die de vakmannen van Delft ook gebruiken.

“Deze verf dekt goed, dus je kunt lekker opschieten als je hiermee verft,” Vertelt Michel Verbeek van de Goedkoope Verfwinkel. “Daarbij kan je het goed schoonmaken en kan het wel tegen een stootje. Ideaal voor een interieur waarin geleefd wordt, dus.”

Maar eh, we zeiden toch ook iets over een goedkope metamorfose? Dat klopt, want als je in november en december een blik Wijzonol Interieur hoog- of zijdeglanslak koopt, krijg je een blik gratis. Je kunt kiezen uit een waterverdunbare variant of een terpentineverdunbare variant. De actieproducten mag je ook nog eens in iedere gewenste kleur laten maken bij de Goedkoope Verfwinkel aan de Beestenmarkt.

Win een high tea

Wil je nog meer uit je aankoop halen? Download dan de actievoucher van Wijzonol voor je naar de winkel gaat en lever hem in als je de lak hebt gekocht. Wie weet win je dan wel een high tea voor 2 personen!


Meer over De Goedkoope Verfwinkel ontdekken?

De Goedkoope Verfwinkel speciaalzaken

Gesloten08:00 - 12:15 |13:00 - 18:00

Beestenmarkt 9, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.