Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heel goedkope kamerplanten en ontbijten voor maar €2,-

Door Danique Beijer 2 januari 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Kamerplant voor weinig

De kerstboom kan de deur weer uit. Vind je het ineens heel kaal in huis? Bij Lidl zijn de kamerplanten deze week lekker voordelig. Voor €9,99 heb je een kamerplant van ongeveer 130 cm.

kerstboom ophalen wegbrengen

Dit moet je weten over het ophalen en inleveren van je kerstboom in Delft (2020)

Heel gezellig hoor, zo'n kerstboom. Maar wanneer de feestdagen voorbij zijn, zijn wij ook wel weer k...

Wasmiddel

Bij Albert Heijn zijn op zaterdag en zondag de Ariël pods 1+2 gratis. Dat is lekker voordelig wassen!

Goedkoop ontbijt


Bij de Spar Westvest kun je deze week goedkoop ontbijten of lunchen. Je krijgt een jus d’orange, een roombotercroissant, een belegd pistoletje én een koffie of thee voor maar €2,-. Een goed begin van de dag! Je scoort de deal hier.

Dagje uit naar keuze

trein station delft
Staat er nog een dagje uit op de planning? Bij de NS kun je voor €19,- een dagretour kopen. Ook fijn: bij deze aanbieding krijg je een voucher voor een heerlijke kop koffie of thee bij Doppio Espresso. Mét tiramisu erbij!

Korting op boeken bij Bruna


Bruna Mania is begonnen bij Bruna en dat betekent korting op een groot aantal producten in de winkel. Zo scoor je ‘De maîtresse’ van Danielle Steel nu voor maar €5,99 in plaats van €19,99! Hier kun je alvast opzoeken wat er allemaal in de aanbieding is. Nieuwsgierig geworden? In de winkel vind je nog veel meer leuke artikelen met korting.

Nog meer aanbiedingen

aanbiedingen delft

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.