Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe mee aan de indebuurt Delft kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

Door Iris Olsthoorn 11 december 2019

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in Delft is dit de realiteit. Om ervoor te zorgen dat ze deze kerst íets minder eenzaam zijn, start indebuurt een kerstkaartenactie. Doen jullie mee?

De helft van de ouderen in Nederland is eenzaam, blijkt uit cijfers van het CBS en de GGD. Waar de een tijdens kerst geniet van een uitgebreid diner met familie of aanschuift bij vrienden, brengen deze ouderen de feestdagen in eenzaamheid door. Vaak hebben ze geen familie meer of komen ze moeilijk de deur uit. Ook de brievenbus blijft bij deze ouderen tijdens de feestdagen akelig leeg.

Hartverwarmende kerstkaarten

Aan dat laatste willen wij samen met jullie iets gaan doen. Hoe leuk zou het zijn als Delftse ouderen ineens een heleboel hartverwarmende kerstkaartjes krijgen tijdens de feestdagen? Zo voelen ze zich heel even niet alleen.

Kaarten sturen

Uiteraard klimmen wij als redactie in de pen, maar het zou fantastisch zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Knustelwerkjes of mooie tekeningen zijn uiteraard ook welkom. Stuur ze met een algemene boodschap naar onderstaand adres. Doe dat vóór woensdag 18 december. Wij gaan in de week voor Kerst langs bij De Lindenhof en zorgen ervoor dat alle kerstwensen bij de ouderen worden afgeleverd. Uiteraard doen we daar ook verslag van.

Redactie indebuurt t.a.v. kerstkaartenactie
Oude Delft 37
2611 BB
Delft

Wil je de kaart(en) liever persoonlijk langs komen brengen? Kom dan naar bovenstaand adres en laat de kaart(en) achter in de brievenbus.

Meer over

Acties

adv.