Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je! Wij geven 3 fun workouts weg voor jou en je vriend(inn)en

Door Martine Wooning Berkhuizen 1 december 2020

De feestdagen staan voor de deur. Dat betekent heel veel pepernoten, chocoladeletters en uitgebreid dineren tijdens kerst. Niet zo gek dat de kilo’s er aanvliegen in deze tijd van het jaar. Maar goed nieuws: wij geven drie fun workouts weg bij Studio Domingos in Delfgauw voor jou en je vriend(inn)en.

Niet iedereen is fan van sporten in de sportschool, dat snappen we. Maar om jezelf toch lekker in het zweet te werken heeft Studio Domingos iets tofs bedacht: fun workouts! Op deze manier train je heel je lijf, verbrandt je een hoop calorieën én heb je er nog lol in ook.

Bungee Super Fly

Wat dacht je van de Bungee Super Fly? Je wordt in een bungee tuigje gehesen en al zwevend voer jij verschillende oefeningen uit. Je innerlijk kind wordt hier erg gelukkig van: duik in de richting van de grond, spring in de lucht zoals Superman, of hang slechts enkele centimeters boven de vloer als een soort Mission Impossible-spion. Je hebt zoveel plezier dat je vergeet dat je zweet!

Jumping fitness

Niet zo’n held in de touwen? Dan is jumping fitness misschien meer jouw ding. Hier spring je je fit en gezond op een trampoline. Bij Domingos starten ze vanaf januari met een trampoline óp een trampoline, hierdoor worden de lessen nog leuker! Er komt meer variatie in de passen en zo vergeet jij dat je eigenlijk bezig bent met een total body workout.

Zo doe je mee

Je kan nu samen met twee vriend(inn)en een les Bungee Super Fly of een les Jumping fitness winnen. We geven maar liefst drie lessen voor drie vriend(inn)en weg!

Je schrijft je hieronder in voor onze nieuwsbrief en daarmee maak je automatisch kans op deze toffe fun workouts. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Utrecht. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Dan moet je alsnog het formulier hieronder invullen. En nee, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven. Goed om te weten: als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Meedoen aan deze actie kan tot en met 15 december 2020. De uiteindelijk winnaars ontvangen een e-mail.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over Studio Domingos ontdekken?

Studio Domingos

Geopend09:00 - 21:00

Verlengde Spiegelmakerstraat 22, Delfgauw

adv.