Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je! De Lelie geeft 3 x een ijsbollenkaart weg

Aangeboden door Chocolaterie – Gelaterie De Lelie 15 september 2020

We krijgen weer te maken met hoge temperaturen. Tijd voor zo’n lekker ijsje van de Lelie. Voor jou én je hond! En als je een leuke foto van je hond maakt, maak je kans op een ijsbollenkaart van tien bollen ijs.

“De ijsjes zijn gemaakt met alleen maar ingrediënten die honden mogen hebben”, vertelt Ingrid van de Lelie ons. “Als stokje gebruiken we een kauwstick en het ijs is gemaakt van yoghurt met brokjes. Er zit geen suiker in.” De eigenaren van de Lelie kwamen op het idee toen zij vorige zomer in Engeland langs een salon met hondenijsjes kwamen. “We vonden het zó leuk, dat we aan de slag zijn gegaan met ons eigen recept.”

Winactie

Op alle locaties van de Lelie liggen de hondenijsjes in de vriezer. Koop er één voor je trouwe viervoeter, maak er een leuke foto van en post die op hun Facebook. Zo maak jij kans op een ijsbollenkaart! Volgende week dinsdag maken ze de winnaar bekend.

Wat een weertje! Dat vraagt om een WINACTIE 🤩Ook de honden 🐶 kunnen met dit weer wel wat verkoeling gebruiken en…

Posted by Chocolaterie – Gelaterie De Lelie on Monday, 14 September 2020


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Chocolaterie – Gelaterie De Lelie. Meer over Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ontdekken?

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Geopend10:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons

adv.