Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftse aanbiedingen: opheffingsuitverkoop en gratis plantjes

Door Danique Beijer 12 maart 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis stekjes

plantjes

De Nationale Boomfeestdag wil dit jaar een recordaantal van 500.000 nieuwe bomen planten. Intratuin geeft vanaf zaterdag 14 maart 50.000 (!) boomstekjes weg. Over tien jaar zijn deze stekjes samen goed voor ruim acht voetbalvelden vol bomen en héél veel extra zuurstof. Plant jij ook mee? Wees er snel bij want er is maar een beperkte voorraad stekjes per vestiging. Bekijk de actievoorwaarden hier.

Gratis boekenweekgeschenk

Paagman Choorstraat Boekhandel

De 85ste Boekenweek is begonnen! Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 maart is het weer Boekenweek. Het Boekenweekgeschenk heeft als titel: Leon & Juliette en is dit jaar geschreven door Annejet van der Zijl. Je ontvangt het (e-)Boekenweekgeschenk gratis bij Paagman tijdens de Boekenweek bij besteding van ten minste €15,- aan Nederlandstalige (e-)boeken.

Opheffingsuitverkoop bij Noa Noa

We vertelden er al eerder over, maar Noa Noa en Riverdel-lifestyle gaan stoppen. Je kunt nog tot eind juni terecht bij de twee zaken. Dat is zeker de moeite waard, want bij Noa Noa krijg je 20% korting op de nieuwe collectie. Nog een leuke outfit nodig voor als de zon dadelijk gaat schijnen? Dan zit je bij Noa Noa dus nog even aan het juiste adres.

Gebak met korting

Jans

We schreven al eerder over de heerlijke Nogatientjes van Jans. En we hebben goed nieuws: tot en met 20 maart krijg je 15% korting op alle nogatineproducten. Je kunt kiezen uit een doos mini’s (leuk om uit te delen), nogatientjes (zoals op de foto), een taart voor acht personen of een taart op twaalf personen. Hmm… lekker!


Meer over Jans Delft ontdekken?

Jans Delft koffiebars

Gesloten09:00 - 17:30

Brabantse Turfmarkt 87, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Nog meer aanbiedingen

Eerste paasdag, aanbiedingenOf dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.