Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftse aanbiedingen: gratis luisterboeken en korting op planten

Door Danique Beijer 19 maart 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij. Hier komen ze:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Korting bij Leonietje’s

Leonietje's korting
Heb je nog een leuk verjaardags- of kraamcadeau nodig? Dan ben je bij Leonietje’s aan het juiste adres. De webshop verkoopt onder meer: slabbetjes, knuffels, schortjes en verschillende soorten speelgoed. Gebruik de code SPEEL10 in de online shop en ontvang 10% korting op je bestelling.


Meer over Leonietje’s Delft ontdekken?

Leonietje’s Delft speelgoedwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Nieuwe Langendijk 13, Delft

Bekijk meer:speelgoedwinkels

Ranonkel drive-in

Ranonkels
Op dit moment heeft R&W van Dam duizenden ranonkels klaar om te verkopen. Het lijkt erop dat er duizenden planten weggegooid moeten worden vanwege het coronavirus. Dat is natuurlijk hartstikke zonde! Om zo min mogelijk te hoeven vernietigen organiseert het bedrijf zaterdag 21 maart en zondag 22 maart een Ranonkel Drive-in. Tussen 11.00 en 14.00 uur kan je bakken ranonkels ophalen. Jij kunt in de auto blijven zitten en de medewerkers zullen de planten voor je in de auto laden. Daarna zal een tikkie gestuurd worden om aan de betaling te voldoen.

Een bak ranonkels (12 planten) kost €7,-. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren: roze, roze mix, wit, oranje, geel of een mix van alle kleuren. De bestelling kun je van te voren doorgeven via 06-46343424 of via Facebook.


Meer over R&W van Dam Potplanten ontdekken?

R&W van Dam Potplanten

Veenakkerweg 1, Den Hoorn

Gratis luisterboekenOPEN en DOK Delft

Net vervelend dat de bibliotheek in Delft dicht is nu jij (waarschijnlijk) zeeën aan vrije tijd hebt. Gelukkig is daar de online bibliotheek! Vanwege de coronamaatregelen kun je gratis luisterboeken downloaden, ook als je geen lid bent van de bieb. Er zijn zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen: je vindt hier het complete overzicht. Om de luisterboeken te bemachtigen, moet je wel even de LuisterBieb-app downloaden.

Goedkope Lego bij Speldoradospeldorado

Bij Speldorado krijg je 25% korting op LEGO. Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven voor de nieuwsbrief. Deze kun je bij het afrekenen aanvragen, je kunt dan gelijk gebruik maken van de korting. Ben je erachter gekomen dat het LEGO ergens anders goedkoper is? Meld het bij Speldorado en zij gaan mee met de goedkopere prijs!


Meer over Speldorado Delft ontdekken?

Speldorado Delft speelgoedwinkels

Gesloten09:30 - 17:00

Hippolytusbuurt 21-25, Delft

Bekijk meer:speelgoedwinkels

Gratis betaalzenders

Heb jij een televisieabonnement van KPN of Ziggo? Dan heb je mazzel, want de providers hebben hun betaalzenders open gezet voor iedereen. Zo kun je nu de hele dag films kijken op Film1 en stelt Ziggo een aantal extra kinderkanalen open. De actie loopt vooralsnog tot 13 april.

Nog meer aanbiedingen

Eerste paasdag, aanbiedingenOf dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.