Uit eten met 50 procent korting en voor €29,- van Delft naar Parijs

Door Ilse Zoutewelle 7 maart 2019

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Uit eten met 50 procent korting

restaurant swing hampshire hotel delft centre (5)

Een leuke actie voor iedereen die graag uit eten gaat: tot en met 14 april krijg je bij geselecteerde restaurants in Delft 50% korting op de rekening wanneer je reserveert via TheFork (voorheen IENS). Wij hebben een paar deelnemende restaurants voor je op een rij gezet:

Hamburger Konings Huys

Lekkere actie: bij deze Delftse restaurants eet je nu met 50% korting

Was jij altijd fan van het Iens festival waarbij je met flinke korting uit eten kon? Dan hebben we g...

Op en neer naar Parijs voor €29,-

Ja, je leest het goed! Bij Groupon kun je nu voor slechts €29,- een dagtripje naar Parijs boeken! Voor dit bedrag krijg je een bustransfer naar Parijs vanuit de parking op het Nijverheidsplein én een stadstour langs een aantal bekende plekken in de Franse hoofdstad. De bus vertrekt om 2.15 uur vanuit Delft en de verwachte aankomsttijd in Parijs is 10.30 uur. Je krijgt vervolgens ongeveer negen uur de tijd om Parijs op eigen houtje te verkennen, voordat de bus weer richting de Domstad gaat rijden. Wil je liever iets langer blijven, dan kun je ook gaan voor een twee- of driedaagse stedentrip. Très jolie! Boeken doe je hier.

McDonald’s met 30 procent korting bij je thuis bezorgd

Uber Eats delft

Lekker nieuws! Vanaf 7 maart kun je het eten van McDonald’s, Il Tartufo, Pizza Dennis, Happy Tosti en nog véél meer Delftse restaurants laten thuisbezorgen door Uber Eats. Om de opening te vieren, krijg je tot en met 30 april 2019 maar liefst 30 procent korting bij alle restaurants. Gebruik daarvoor wel even de promotiecode DELFT30IDB. Meer over Uber Eats en de voorwaarden check je in het onderstaande artikel:

Uber Eats delft

NICE! Vanaf nu kun je McDonald’s laten bezorgen in Delft

Ga er maar even voor zitten, want we hebben fan-tas-tisch nieuws voor je. Vanaf vandaag kun je een B...

Tweede gratis op Pampers

Handig voor alle ouders van jonge kinderen: bij Albert Heijn krijg je nu de tweede gratis op alle Pampers Premium protection maat 1 tot 3, pants en babydoekjes. Dat scheelt al snel een tientje per pak, dus inslaan die hap!


Meer over Albert Heijn W.H. van Leeuwenlaan ontdekken?

Albert Heijn W.H. van Leeuwenlaan boodschappen

Nu open08:00 - 22:00

W.H. van Leeuwenlaan 1, Delft

Bekijk meer:boodschappen

Gezichtsbehandeling voor een prikkie

Is jouw huid wel toe aan wat verzorging na de winter? Laat dan jezelf in de watten leggen voor een prikkie. Je geniet nu voor maar €17,- van een uitgebreide gezichtsbehandeling bij Beautylogy. Normaliter kost dit €50,-, dus je krijgt een fikse korting! Je scoort de actie hier. 


Meer over BeautyLogy Delft ontdekken?

BeautyLogy Delft wellness

Nu open09:00 - 18:00

Papsouwselaan 137a, Delft

Bekijk meer:wellness

Nog meer korting

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.