Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tony’s Chocolonely voor €1,- en high wine voor de helft van de prijs

Door Ilse Zoutewelle 11 oktober 2018

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Vegan soep voor €2,50

jent delft goed

Lunchen buiten de deur is superfijn, maar soms ook een tikkie prijzig. In elk geval is dat niet het geval als je bij Jent gaat eten, want ze hebben een hele goede lunchdeal. Je scoort nu een gezonde vegan soep voor maar €2,50! Hij wordt geserveerd met onder meer bosui, curry, linzen, mango en volkoren naanbrood, dus na afloop heb je sowieso genoeg gehad. Benieuwd naar de andere lunchdeals? Klik dan even hieronder:

jent delft goed
Topper

Vegan soep voor €2,50 en meer goede lunchdeals

Eten en drinken - Geldig t/m 31 okt 2018

Tony’s Chocolonely voor €1,-

Helaas: je krijgt geen grote reep voor een euro. Maar bij PLUS scoor je deze week wél een reep van 50 gram voor maar €1,- en dat scheelt toch weer 50 cent. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken karamel zeezout, pure chocolade en melk hazelnoot. Voor deze actie geldt: op is op, dus we kunnen niet garanderen dat ze er nog zijn 😉.


Meer over PLUS Bomenwijk ontdekken?

PLUS Bomenwijk slijterijen

Geopend08:00 - 21:00

Elzenlaan 1, Delft

Bekijk meer:slijterijen

Win 50 procent korting op een high choc

high choc chocolate company café

Een high choc bij Chocolate Company Café in Delft is altijd een feestje. Maar nu kan het zomaar zijn dat jouw bezoekje nog een groter feestje wordt, want je kunt 50 procent korting op een high choc winnen! Hoe het werkt? Je boekt met maximaal vier personen een high choc bij Chocolate Company Café en gaat genieten van al het lekkers. Na afloop mag je een kaartje trekken en met een beetje geluk krijg jij je high choc voor de helft van de prijs!

high choc chocolate company café
Topper

Win 50 procent korting op een high choc

Eten en drinken - Geldig t/m 31 okt 2018

High wine voor de helft van de prijs

upside cafe

Van een glas wijn en lekkere hapjes wordt iedereen blij! Bij The Upside Café kun je nu supervoordelig genieten van een high wine: je betaalt nu maar €14,50 per persoon. Daarbij krijg je een halve fles wijn én heel veel lekkere hapjes. Dat wordt een hele fijne middag! Je scoort deze aanbieding via SocialDeal. 


Meer over The UPSIDE Café ontdekken?

The UPSIDE Café eetcafés

Gesloten09:00 - 17:00

Markt 75, Delft

Bekijk meer:eetcafés

25 procent korting op alle geuren én geurensets bij ICI Paris XL

Moet je nog even snel een cadeautje scoren of is je favoriete parfum op? Sla je slag: bij ICI Paris XL shop je nu alle geuren en geurensets met een korting van 25%. De actie loopt nog tot en met 21 oktober.


Meer over Ici Paris XL Delft ontdekken?

Ici Paris XL Delft beauty en wellness

Gesloten09:00 - 18:00

Bastiaansplein 2, Delft

Bekijk meer:beauty en wellness

Nog meer korting

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.