Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een kerstconcert en meer Delftse aanbiedingen

Door Ilse Zoutewelle 29 oktober 2020

Als er geld te besparen valt, zijn Delftenaren er als de kippen bij. Dit overzicht met de allerbeste aanbiedingen is er voor alle Delftse koopjesjagers. Doe er je voordeel mee!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Naar een kerstconcert voor € 49,95

Superleuk uitje voor december: een kerstconcert! Het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands treedt op samen met pianist Jan Vayne. Geniet van klassieke kerstnummers als ‘stille nacht’ en ‘O kindeke klein’. De concerten worden gegeven tussen 12 en 24 december op locaties in heel Nederland. Op 12 december is het dichtstbijzijnde concert voor Delft, in de Grote Kerk in Den Haag. Via Uitjeskrant.nl krijg je nu bijna 40% korting op een ticket. Je betaalt € 49,95 in plaats van € 80,-. Goed om te weten: de organisatie houdt zich aan de geldende regels van het RIVM. Als een concert moet worden verplaatst of gecanceld, kun je je geld terug krijgen. Je koopt de kaartjes hier. 


Meer over Uitjeskrant.nl ontdekken?

Uitjeskrant.nl winkelen

Jacob Bontiusplaats 9, Amsterdam

Bekijk meer:winkelen

20% korting op alles

Bij Xris mode & accessoires in de Molslaan hebben ze nog tot 31 oktober een lekkere korting van 20% op de totale collectie. Dit komt bovenop de sale-items die er nog hangen. Dus als jij op zoek bent naar een lekkere warme trui, mooie tasje of lange jurk kan je hier je slag slaan!


Meer over Xris ontdekken?

Xris kledingwinkels

Molslaan 9, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Badjas of pyjama voor € 19,99

Foto: Reclamefolder.nl

Van een lekkere warme badjas of pyjama kun je héél erg blij worden. Bij Albert Heijn koop je deze week voordelig een nieuwe. In plaats van € 39,98 betaal je nu maar de helft. Verkrijgbaar in roze voor dames en donkerblauw voor heren.


Meer over Albert Heijn XL Delft ontdekken?

Albert Heijn XL Delft supermarkten

Gesloten10:00 - 20:00

Martinus Nijhofflaan 27, Delft

Bekijk meer:supermarkten
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.