Outlet met merkkleding en hier scoor je Uggs met €50,- korting

Door Ilse Zoutewelle 24 januari 2019

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Uggs voor €119,-

Foto: Trekpleister

Het koude winterweer sméékt om lekkere warme schoenen. Je koopt ze deze week heel voordelig bij Trekpleister. Voor een paar echte Uggs betaal je nu maar €119,- in plaats van €169,95. Let op: deze actie geldt alleen online. Je koopt ze hier.

Trekpleister Delft drogisterijen

Nu gesloten12:00 - 17:00

Choorstraat 8, Delft

Bekijk meer:drogisterijen

70 procent korting bij Van Uffelen

Deze week moet je bij Van Uffelen in Delft zijn als je voor een prikkie je kledingkast wilt aanvullen. De kledingwinkel houdt magazijnopruiming. Op alle items uit het magazijn krijg je maar liefst 70 procent korting, dus dat wordt scoren!

Van Uffelen Mode Delft kledingwinkels

Nu gesloten13:00 - 17:00

Jacob Gerritstraat 12, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Glühwein voor €1,-

doelenplein winter algemene foto
Foto: LEF

Trek je warmste winterjas en wanten aan en ga naar LEF! Een glas glühwein kost hier deze week maar €1,-. Let wel op: de actie is alleen geldig als je bij het kampvuur of op het terras zit.

LEF Restaurant & Bar Delft cafés

Nu gesloten14:00 - 00:00

Doelenplein 2, Delft

Bekijk meer:cafés

High beer of high wine voor de helft van de prijs

Foto: Ofjeworstlust

Lekker borrelen zonder dat je een fortuin kwijt bent: het kan nu bij Of Je Worst Lust. Voor maar €12,50 krijg je drie glazen bier of wijn met daarbij passende hapjes. Denk bijvoorbeeld aan gedroogde ham of een worst uit eigen worstenmakerij. Om mee te kunnen doen aan de actie, moet je wel even een voucher kopen via SocialDeal. Maar da’s in twee klikken geregeld.

Of Je Worst Lust speciaalzaken

Vandaag gesloten

Voldersgracht 11, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken

Philips Wake-up light met flinke korting

wake up light slapen bed

Heb je ook zo’n moeite om uit je bed te komen nu het ’s morgens pikkedonker is? Een wake-up light schijnt wonderen te doen. Geïnspireerd door de zonsopgang maakt zo’n ding gebruik van een combinatie van licht en geluid, waardoor je op een natuurlijke manier gewekt wordt. Bij Kruidvat koop je er deze week één voor €44,99, in plaats van €79,99. Da’s een flinke korting!

Kruidvat Bastiaansplein drogisterijen

Nu gesloten12:00 - 17:00

Bastiaansplein 13, Delft

Bekijk meer:drogisterijen

Nog meer korting

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.