Ontbijten voor de helft van de prijs en 4 andere knalaanbiedingen uit Delft

Door Ilse Zoutewelle 7 december 2017

Het is weer tijd voor de wekelijkse koopjesjacht. We speurden in alle hoeken, gaten, folders en schappen en vonden de beste aanbiedingen uit de stad voor je. Doe er je voordeel mee! 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis hotchocspoon

chocolate company cafe

Wij keken stiekem al even binnen bij de nieuwe Chocolate Company in Delft, maar zaterdag gaat het café pas officieel open. Om dat te vieren geven ze aan de eerste 99 klanten een gratis hotchocspoon weg. De zaak is open vanaf 08.30 uur, dus je moet wel op tijd uit de veren!

Chocolate Company Café Delft koffiebars

Nu open10:00 - 19:00

Markt 85, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Lekker ontbijt voor een prikkie

Er is niets dat meer ‘vakantie’ ademt dan lekker ontbijten in een hotel. Dat kan nu lekker voordelig bij Hampshire Hotel Delft-Centre: je betaalt maar €7,50 per persoon in plaats van €15,-. Hiervoor krijg je onder meer lekkere broodjes, een glas bubbels, yoghurt/kwark, scrambled eggs en natuurlijk een kop koffie of thee. O ja: kinderen tot negen jaar mogen gratis mee, dus dit is een aanrader voor gezinnen!

Je boekt deze actie hier. 

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

Nu gesloten17:00 - 22:00

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels

Erwtensoep voor €5,-

Geloof het of niet, maar zondag 10 december is het dus ‘Nationale Snertdag’. Dat betekent dat je in heel Nederland bij allerlei restaurants voor een klein bedragje erwtensoep kunt eten. In Delft doet Grand Café Willem van Oranje mee. Voor €5,- heb je al een kom snert. Lekker!

Grand Café Willem van Oranje restaurants en horeca

Nu open09:00 - 19:00

Markt 48 A,, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kerstboom voor een piek

Bij IKEA scoor je tot en met 17 december een kerstboom voor maar één euro! Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar is het dus niet. Het werkt zo: je koopt een boom voor €20,- en daar krijg je een tegoedbon van €19,- voor terug. Welke boom je mee naar huis neemt, bepaal je zelf. De kortingspas die je krijgt is geldig tot en met 4 februari 2018.

Ikea Delft woonwinkels

Nu open10:00 - 21:00

Olof Palmestraat 1, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

40 procent korting op mascara

mascara

 

Draag je het liefst peperdure mascara van Chanel, maar heb je geen dikke portemonnee? Dan moet je deze maand naar Ici Paris XL, want daar krijg je tot 26 december 40 procent korting op vrijwel alle mascara’s.

Ici Paris XL Delft beauty en wellness

Nu gesloten12:00 - 18:00

Bastiaansplein 2, Delft

Bekijk meer:beauty en wellness

Nog meer aanbiedingen

Dit is nog niet alles! In dit overzicht vind je nog veel meer goede aanbiedingen uit Delft.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶