Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe aanbiedingen: hier scoor je een high tea met 50% korting en meer Delftse aanbiedingen

Door Ilse Zoutewelle 24 september 2020

Als er geld te besparen valt, zijn wij er als de kippen bij. Daarom hebben we de allerbeste aanbiedingen van Delft voor je opgezocht. Doe er je voordeel mee!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Voordelig een nachtje weg

SS Rotterdam
SS Rotterdam. Foto: Uitjeskrant.nl

Heb je zin om er even tussenuit te gaan? Dan bof je, want een overnachting in één van de hotels van WestCord is nu extra voordelig! Je betaalt nu €99,- voor twee personen inclusief ontbijt. Er zitten hotels in het hele land. Dus of je nu liever dichtbij huis blijft of juist het hele land wilt doorkruisen: er is altijd een hotel in de buurt. Zo kun je overnachten op de SS Rotterdam of genieten van de rust in het WestCord hotel op de Veluwe. Bekijk hier alle deelnemende hotels en boek meteen!


Meer over Uitjeskrant.nl ontdekken?

Uitjeskrant.nl winkelen

Jacob Bontiusplaats 9, Amsterdam

Bekijk meer:winkelen

Een gezellige high tea met 50% korting

Een high tea is het uitgelezen moment om eens gezellig bij te kletsen met je moeder, vader, vriend of vriendin. Lekker smullen en kletsen kan nu wel heel erg voordelig! Bij Social Deal boek je een mega korting van wel 50%! Weet jij al wie je mee gaat nemen?

Kamerplant voor €3,99

Monstera Deliciosa.
Monstera Deliciosa. Foto: Unsplash

Iedere kamer fleurt op van een mooie plant. Alleen jammer dat ze vaak vrij prijzig zijn. Niet als je naar Lidl gaat! Je koopt deze week een kamerplant van 90 cm hoog voor maar €3,99. Ook de razend populaire Monstera Deliciosa zit in het assortiment. Zorg dat je er snel bij bent, want voor je het weet zijn ze uitverkocht.


Meer over Lidl Delft Multatuliweg ontdekken?

Lidl Delft Multatuliweg supermarkten

Geopend08:00 - 21:00

Multatuliweg 53-59, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Flinke korting op een maaltijdbox van HelloFresh

Foto: SocialDeal

Het is elke dag weer een gedoe: wat ga je in vredesnaam op tafel zetten? Met HelloFresh hoef je daar niet meer over na te denken, want alle ingrediënten voor je maaltijd zitten al in één box. Je kunt de maaltijdservice nu supervoordelig uitproberen via SocialDeal. In plaats van €40,95 betaal je nu bijvoorbeeld maar €19,50 voor een box met drie maaltijden voor twee personen. Je bent dus maar €3,25 per maaltijd kwijt! Je koopt de box hier. 

Zumba Yoga lessen in de aanbieding

Foto: Womanhood

Als we niet kunnen dansen in de club, dan doen we het wel tijdens het sporten! En met deze fijne aanbieding kan je er op een leuke manier mee kennismaken of het ook echt wat voor jou is. Je betaald nu maar drie lessen en je mag er naar vijf. Reserveer via deze link en kijk snel of er nog een plekje voor jou beschikbaar is.


Meer over womenhood Studio ontdekken?

womenhood Studio wellness

Geopend09:00 - 18:00

Schoolstraat, Delft

Bekijk meer:wellness
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.