Onbeperkt tapas én drinken voor €29,50 en naar de kapper voor de helft van de prijs

Door Ilse Zoutewelle 14 juni 2018

Kijk, van een geweldige actie of een briljante aanbieding worden we allemaal blij. En laten wij nou net de allerbeste acties en leukste aanbiedingen in Delft voor je op een rij hebben gezet! 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Naar de kapper voor de helft van de prijs

Hair by Terry
Foto: Hair by Terry

 

Moet je nodig eens naar de kapper maar wil je niet teveel geld uitgeven? Ga dan naar Hair by Terry, want daar betaal je nu minder dan de helft van de prijs voor een knipbeurt: in plaats van €32,50 betaal je nu maar €14,- (let op: er gelden verschillende tarieven voor dames en heren). Voor dat bedrag wordt je haar gewassen, geknipt en geföhnt. Om deze korting te krijgen, moet je wel even een coupon scoren bij SocialDeal. Maar da’s zo geregeld!

Hair by Terry kappers

Op aanvraag

Delfgauwseweg 1, Delft

Bekijk meer:kappers

Gratis zonnebril

Van zonnebrillen heb je nooit genoeg en van lekker eten ook niet! Je slaat deze week twee vliegen in één klap bij Kippie in Delft, want bij besteding vanaf €10,- krijg je een gratis Kippie zonnebril. Wie wil dat nu niet?

Kippie Delft Grill en Maaltijdenwinkel bbq restaurants

Nu open08:00 - 18:00

Martinus Nijhofflaan 32, Delft

Bekijk meer:bbq restaurants

Ontbijt inclusief jus d’orange en koffie voor €8,-

de gist ontbijt

Buiten de deur ontbijten: je kunt ons ervoor wakker maken! De Gist heeft nu een aanbieding waar je héél blij van wordt. Je scoort nu tussen 09.00 en 13.00 uur een ontbijt inclusief jus d’orange en koffie voor maar €8,-. Op het menu staan onder meer eggs benedict, yoghurt met granola en huevos rancheros. Om deze korting te krijgen, moet je wel eventjes laten zien dat je De Gist volgt op Instagramof Facebook. Maar da’s een eitje!

de gist ontbijt
Topper

Ontbijt inclusief jus d’orange en koffie voor €8,-

De Gist
- Geldig t/m 15 jul 2018

Fikse korting op een chocoladefondue

quetzal delft

Speciaal voor lezers van indebuurt krijg je op vrijdagavond 15 juni vanaf 18.00 uur flinke korting op een chocolade fondue bij Quetzal! In plaats van €19,90 betaal je maar €12,50 voor een fondue voor twee personen. De chocoladefondue bestaat uit vier soorten vloeibare chocolade, fruit, wafeltjes en ander lekkers om in de chocolade te dopen.

Benieuwd naar de andere vrijdag-aanbiedingen van Quetzal? Check dan even dit artikel:

Topper

Korting op chocolade fondue en andere superlekkere vrijdagavond-aanbiedingen!

Quetzal Delft
Eten en drinken - Geldig t/m 29 jun 2018

Onbeperkt tapas en drank voor een prikkie

Neem jouw vader op zondag 17 juni gezellig mee om te genieten bij de lekkere tapas van La Cubanita. Daar hebben ze dit dag namelijk een leuk vaderdagarrangement. Je bestelt er alleen die avond onbeperkt tapas en tapbier, fris en wijn. Wat het kost? €29,50 per persoon! Vergeet niet even bij de vestiging van Delft te reserveren. Smakelijk!

La Cubanita Delft all you can eat

Nu gesloten17:00 - 22:00

Beestenmarkt 45a, Delft

Bekijk meer:all you can eat

Nog meer korting

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.