Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ben & Jerry’s voor 0,59 euro en gratis gin tonic

Door Ilse Zoutewelle 19 januari 2017

We hebben deze week onze ogen en oren weer open gehouden voor de allerbeste koopjes van Delft. En er zit weer veel moois tussen: van gratis drankjes bij Villa Tuinfeest tot wasmiddel voor de helft van de prijs.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Verf voor minder dan de helft

flexa powerdekHeb je nog een muurtje die een likje verf nodig heeft? Sla dan nu je slag bij de Gamma in Delft. Je krijgt deze week meer dan 50 procent korting op een Flexa powerdek. Dat betekent dat je voor een blik van 10 liter nu maar 35,95 euro betaalt. Bekijk hier de hele folder van de Gamma.


Meer over Gamma Delft ontdekken?

Gamma Delft bouwmarkten

Gesloten09:00 - 17:00

Leeuwenstein 35, Delft

Bekijk meer:bouwmarkten

Ben & Jerry’s voor 0,59 euro

B&JBen & Jerry’s fans, verzamelt u! Bij Jumbo Bastiaansplein is de Ben & Jerry’s framboos/chocolade in de aanbieding voor maar 59 cent. Even voor de duidelijkheid: het gaat hier om een bak van 500 ml. Rennen dus, want op = op.


Meer over Jumbo Bastiaansplein Delft ontdekken?

Jumbo Bastiaansplein Delft supermarkten

Gesloten09:00 - 20:00

Bastiaansplein 135, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Gratis drank en brownie bij Villa Tuinfeest

villa tuinfeest delftDit weekend viert Villa Tuinfeest een verlaat feestje ter ere van hun opening in december. Daarom krijgt iedereen die vrijdag of zaterdag langs komt iets gratis. Op vrijdag wordt je verwelkomt met een gin tonic, zaterdag krijg je koffie met een brownie en zaterdagavond kan je er een gratis prosecco drinken. Kijk hier voor meer informatie.


Meer over Villa Tuinfeest ontdekken?

Villa Tuinfeest restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 01:00

Markt 44, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Wasmiddel met korting

wasmiddelSoms zijn er van die dingen die je het beste in bulk kunt inslaan. Een van die dingen is wasmiddel en dat kan je deze week goedkoop én groots inslaan bij Albert Heijn. Je scoort er nu 2 flessen Witte Reus à 50 wasbeurten voor 9,99 euro. Is jouw lievelingswasmiddel Silan of Persil? Ook dan zit je goed bij de AH, want deze week is het 1 + 1 gratis op deze merken wasmiddel. Bekijk hier alle aanbiedingen van Albert Heijn op indebuurt.


Meer over Albert Heijn Mercuriusweg Delft ontdekken?

Albert Heijn Mercuriusweg Delft Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Mercuriusweg 16, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Uitverkoop bij NC Men’s Wear

lacoste polo'sKledingzaak NC Men’s Wear gaat ermee stoppen en daarom doen ze alles weg voor een spotprijs. Zo betaal je voor een Lacoste polo nu maar 49 euro in plaats van 89,99 euro en kost een chino 59 euro in plaats van 110 euro.


Meer over NC Men’s Wear ontdekken?

NC Men’s Wear Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Molslaan 23, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Naar de kapper voor 14 euro

headquarterMoet je nodig eens naar de kapper maar heb je geen zin om veel geld uit te geven? Dan heeft HeadQuater een leuke aanbieding voor je: voor wassen, knippen, föhnen en stylen betaal je nu maar 14 euro. Mannen betalen voor wassen, knippen en stylen zelfs maar 9,95 euro. Je boekt deze aanbieding via Social Deal.


Meer over Kapsalon Headquarter ontdekken?

Kapsalon Headquarter kappers

Vandaag gesloten

Gasthuislaan 64, Delft

Bekijk meer:kappers

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.