Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftse aanbiedingen: zwembadje voor €9,99, fotoboek met 80% korting en meer

Door Danique Beijer 14 mei 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Fotoboek met 80% korting

Foto: Uitjeskrant.nl

Het is even een klusje, maar als je de foto’s van je kinderen of die ene leuke vakantie eenmaal in een fotoboek hebt verzameld, heb je een mooie herinnering in handen. Via Uitjeskrant.nl koop je nu een fotoboek voor maar €7,95. Het boek heeft 24 pagina’s en is 20×30 cm. Normaliter kost dit €39,95, dus je krijgt een flinke korting! Je koopt de voucher hier. Na aankoop kun je het fotoboek opmaken via Fotoproducten.nl.

Wist je trouwens dat je op Uitjeskrant veel meer goede deals vindt voor thuis? Denk aan kinderboeken, wijnpakketten en puzzels. Kijk hier maar eens!

Echte Delftse paraplu’s met korting

Foto: Delft Vermeer Centrum

Op dit moment is het stralend weer, maar het gaat vast en zeker nog wel een keertje regenen. Dat is wat ze dachten bij Het Vermeer Centrum Delft. Op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 mei zijn de grote paraplu’s met een afbeelding van ‘Gezicht op Delft’ voor een spotprijsje te koop. Van €24,50 nu voor €15,00. Meer informatie in de winkel op de Voldersgracht 21 of via www.vermeerdelft.nl.


Meer over Vermeer Centrum Delft ontdekken?

Vermeer Centrum Delft musea

Geopend10:00 - 17:00

Voldersgracht 21, Delft

Bekijk meer:musea

Zwembadje voor €9,99

Foto: Kruitvat folder

In het kader van ‘regeren is vooruitzien’: bij Kruidvat koop je nu een zwembadje voor maar €9,99 in plaats van €16,99. Er komen ongetwijfeld weer een paar snikhete zomerdagen aan en dan kun je deze zo tevoorschijn halen. Ideaal!


Meer over Kruidvat Bastiaansplein ontdekken?

Kruidvat Bastiaansplein drogisterijen

Geopend09:00 - 19:00

Bastiaansplein 13, Delft

Bekijk meer:drogisterijen

Lees je favoriete tijdschrift twee maanden voor nop

Foto: Unsplash

Of je nu graag Glamour, Quest of Autoweek leest: via Readly kun je deze en ruim 4.000 andere tijdschriften twee maanden gratis lezen. Vul hier de code RF2020 in om je gratis proefabonnement te activeren. Let wel op dat je het abonnement op tijd beëindigt als je het niet wilt houden. Anders betaal je €9,99 per maand.

Nog meer aanbiedingen

winkelstraat delft algemene foto aanbiedingen

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.