Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftse aanbiedingen: uitjes met korting om jouw Valentijn mee te verrassen

Door Danique Beijer 13 februari 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij. En omdat het deze week Valentijn is, hebben we speciaal wat super romantische date-opties voor je uitgezocht!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Hotelovernachting

Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur. Heb jij nog een kado nodig? Bij Etos kun je je geliefde verrassen met een hotelovernachting voor €12,99 per persoon. Je hebt keuze uit bijna honderd verschillende 3- en 4-sterren hotels. Wees wel een beetje snel, want op is op! Je kunt een reserveringscode kopen in de winkel of online.


Meer over Etos Delft ontdekken?

Etos Delft drogisterijen

Gesloten09:00 - 18:00

Brabantse Turfmarkt 95, Delft

Bekijk meer:drogisterijen

3-gangen diner bij San Marco

pizza eten in delft

Niets romantischer dan een heerlijke diner bij een knisperend haardvuurtje, toch? Bij pizzeria San Marco kun je voor €17,50 genieten van een 3-gangen diner. Vier jij Valentijn later of wil je hier gewoon eten? Dat kan! De deal loopt tot 5 maart en is hier te scoren.


Meer over Ristorante & Pizzeria San Marco ontdekken?

Ristorante & Pizzeria San Marco italiaanse restaurants

Gesloten17:00 - 22:00

Brabantse Turfmarkt 23, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Dagje dierentuin

Kruidvat aanbieding
Om nog even in de Valentijns sferen te blijven: is jouw partner gek op de dierentuin? Bij Kruidvat kun je nu tickets halen met korting. Voor €16,50 kun je naar een van de deelnemende dierentuinen, zoals Diergaarde Blijdorp. Ben je in het bezit van een Kruidvatpas mét 300 punten? Dan kost een ticket nog maar €13,50.


Meer over Kruidvat Bastiaansplein ontdekken?

Kruidvat Bastiaansplein drogisterijen

Gesloten09:00 - 19:00

Bastiaansplein 13, Delft

Bekijk meer:drogisterijen

Workshop sushi maken

Wil jij zelf sushi leren maken? Voor €32,50 leer je onder begeleiding van een chef zeven verschillende soorten sushirollen maken. Na de cursus krijg je een sushipakket én twee video’s mee om thuis te kunnen oefenen. Wil je dit op een andere datum doen? Dat kan! De deal loopt tot 19 april en is hier te koop.

Winactie

Foto: @like.to.do via Instagram

Liters thee, heerlijke hapjes en goddelijke scones: de high tea van Lunchcafé Leonidas is beroemd in Delft en dat is niet voor niks. Dit is je geluksdag, want wij mogen een high tea voor vier personen weggeven! Kun je dus mooi op dubbeldate! Wil je meedoen? Lees dan vooral even dit artikel. Meedoen aan deze actie kan tot en met vrijdag 21 februari 2020. Op maandag 24 februari krijgt de winnaar bericht.


Meer over Lunchcafé Leonidas ontdekken?

Lunchcafé Leonidas lunch

Gesloten09:00 - 18:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch

Nog meer aanbiedingen

Eerste paasdag, aanbiedingenOf dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.